Prvi 58 pregleda 13. Jul 2023.

Jesu li to Hari Stajls i Tejlor Rasel zajedno?

printscreen/canva

Izgleda da je Hari Stajls u novoj vezi. Još 23. juna, fanovi su prvi put primetili muzičku superzvezdu sa glumicom iz „Bones & All“, Tejlor Rasel. Na fotografijama i video snimcima objavljenim na mreži, par je snimljen kako zajedno šeta...

Glasine su se zaista zahuktale kada je TMZ objavio snimak Tejlor u VIP loži na njegovom nastupu u Beču, 8. jula. Hari i Tejlor su ponovo primećeni 9. jula. Hari Stajls (29) je nedavno bio povezan sa manekenkom Emili Ratajkovski. Krajem marta primećeni su kako se ljube u Japanu, ali nikada nisu komentarisali vezu. Pre toga, Stajls je izlazio sa Olivijom Vajld od jeseni 2020. godine do raskida u novembru 2022. godine.

U međuvremenu, Tejlor nema mnogo javnih zabavljanja, iako su neki obožavaoci mislili da je izlazila sa svojim partnerom iz serije "Bones & All" Timotejem Šalametom prošle jeseni.

Hari se sprema da napravi veliku pauzu od turneje po prvi put posle nekoliko godina. On je takođe započeo turneju sa svojim albumom iz 2019. godine - „Fine Line“ 2021. godine (ti datumi su odloženi zbog pandemije COVID-19), a zatim je objavio svoj treći album „Harry's House“ u maju 2022. godine i ponovo krenuo na turneju. Poslednji datum njegove trenutne turneje je 22. jul u Italiji, a možda on i Tejlor planiraju da provedu deo svog zasluženog odmora zajedno.

Tejlor u međuvremenu, nastavlja da gradi svoj snažan glumački rezime. U aprilu su se pojavile vesti da je ona dobila ulogu u predstojećem korejskom trileru „Hope“, u kojem glume i zvezda Squid Game-a Hojeon, Majkl Fasbender i Ališa Vikander. Takođe će se pojaviti u predstojećem indie filmu "Mother Couch" sa Juanom Mekgregorom i Elen Berstin.

Još na jesen, Tejlor Rasel je otkrila kako je prirodno introvertna tokom razgovora sa umetnicom Elizabet Pejton u Njujork tajmsu. Govoreći o balansiranju da bude ranjiva kao glumica dok se i dalje štiti, rekla je: „Radim na tome. Teška stvar za mene je da pronađem ravnotežu između toga da ostanem otvorena za sve oko sebe dok istovremeno čuvam sebe. Nisam pronašla još pravi odnos“. Nastavila je: "Ja sam tako introvertna osoba i osetljiva sam na ljude, kao da mogu da osetim šta oni osećaju. Na kraju provodim mnogo vremena sama."

Šta vi mislite, jesu li oni dobar par?

Tvoja reakcija?