Prvi 44 pregleda 24. April 2023.

Jesu li Zac Efron i Vanessa Hudgnes ponovo zajedno?!

twitter/canva

Iako je prošlo čitavih 12 godina od njihovog raskida, fanovi se i dalje nadaju pomirenju jer očigledno prate njihove korake. Upravo zato, došli su do saznanja da je Zac Efron zapratio Vanessu Hudgens na Instagramu, a još uvek ne znamo da li je osvežavanje ljubavi ili snimanje četvrtog dela filma "High School Musical" na pomolu

Iako svi insinuiramo na pomirenje ili nastavak snimanja čuvenog mjuzikla, možda je ipak u pitanju samo prijateljski odnos. Oni su svoju vezu započeli za vreme snimanja prvog dela filma 2005. godine, a okončali su je pet godina kasnije.

Šta god da je u pitanju, očigledno je da Vanessa nije uzvratila praćenje, a kada je u pitanju komentarisanje ovog događaja, fanovi su pisali sledeće:

"Ona je verena pa se nadam da ovo neće postati još jedan tornado kada su ljubavi poznatih iičnosti u pitanju", napisao je jedan korsnik.

"Zac nikada nije uspeo da preboli Vanessu. ovo je tako srceparajuće", dodao je drugi.

Kada govorimo o snimanju četvrtog dela "High School Musical", Efron je već govorio o tome kako bi voleo da snimi još jedan deo filma jer ova franšiza ima zaista posebno mesto u njegovom životu, piše Her. On je dodao i da mu je bila čast da radi sa celim timom sa ovog projekta, a on nije jedini član koji "navija" da se snimanje nastavi. 

Corbin Bleu i Lucas Grabbel koji su takođe deo glumačke ekipe ovog mjuzikla, takođe su izrazili želju da film dobije nastavak. 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?