Prvi 71 pregleda 14. Septembar 2023.

Johnny Depp se jedino oseća normalno na svom ostrvu

printscreen/canva

Prošle nedelje su se pojavile vesti da se Džoni Dep vratio kao zaštitno lice Diora. Dep je svoj povratak najavio novom reklamom pod nazivom 'The Call of The Blazing Sun of Savage Eau de Toilette', u kojoj se može videti kako recituje poeziju, kao i kako uživa pored plaže i pustinjskog pejzaža

U reklami izgovara: "Orao kruži oko plena dok plače. Sunce visoko na ozonskom nebu. Hladan vetar ostavlja trag na suvoj zemlji od drveta i kamena. Ovo je zov Sauvagea."

Tokom promocije nove reklame za Sauvage, Džoni je podelio svoju ljubav prema Bahamima, gde se oseća "normalno" i gde ima svoje privatno ostrvo koje smatra "utočištem" od nadzora i gde može biti slobodan. On je istakao da je to mesto prava sloboda gde može da se opusti uz okean i jednostavan način života.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Ideja da budeš ispod, samo slobodan u okeanu, sa vetrom koji udara o tebe, suncem koje udara u tebe, i svetlucavim talasima preko vode, svetluca svuda… To čisti vaš um. Ono što me najviše intrigira je najosnovniji, najjednostavniji način života. Nemam dekadentan način života. Da, za mene se sve svodi na pravu jednostavnost. Kada ste na ostrvu, niste u nekom otmenom hotelu. Ne liči na Four Seasons ili bilo šta drugo. Trebalo bi da izgleda kao ono što jeste. Trebalo bi da izgleda kao jednostavna kuća na ostrvu. Ništa veliko, ništa. Samo jednostavnost.” 

Pre nekoliko meseci, potvrđeno je da je Džoni Dep potpisao rekordan ugovor sa Diorom za muške mirise, čime su svi sumnjičavi pogledi nakon njegovog sudskog procesa sa Amber Herd stavljani po strani.

Tvoja reakcija?