Prvi 75 pregleda 22. Novembar 2022.

Jonathan Bennett želi reunion s Lindsay Lohan!

youtube/canva

Svi smo voleli njihovu vezu u "Mean Girls", zar ne? Vrlo verovatno da bi to mogao biti razlog višeda dođe do ovoga

Samoproglašeni kralj Božića izašao je juče na crveni tepih na Hallmarkovom događaju „Odbrojavanje do Božića“ u Njujorku i dok je razgovarao sa People, imao je nešto da kaže o potencijalnom božićnom filmu sa Lindzi, piše Her.

via GIPHY

Nakon što je glumila u The Holidai Sitter i Lindsai koja se nedavno pojavila u Falling For Christmas, sa sigurnošću se može reći da se njih dvoje dobro snalaze u božićnom filmu.

„Moj san i moj cilj je da snimim božićni film sa Lohan i ponovo se povežemo za praznike“, rekao je 41-godišnjak za People.

Naravno, obožavaoci "Zlih devojaka" svuda oko sveta bi umrli samo ako bi se njih dvoje ponovo ujedinili za božićni film. Ali ono što je sledeće rekao moglo bi dovesti fanove u pravu spiralu.

via GIPHY

„Potpuno bih uradio 'Jingle Bell Rock' u filmu sa njom," rekao je. „Kao samoproglašeni Kralj Božića, ja, svojim autoritetom, ljubazno pozdravljam Lindsay Lohan u božićni filmski svet, i ovim proglašavam ovu godinu Božićnom godinom Lindsay Lohan".

Lindzin najnoviji film je pod naslovom "Falling For Christmas", i u njemu Lohan igra „novo verenu, razmaženu naslednicu hotela o kojoj se brine zgodni vlasnik kuće nakon što je izgubila pamćenje u skijaškoj nesreći tokom praznika. Svira pored nje niko drugi do Chord Overstreet (Smm iz Glee-a).

Šta vi mislite, da li će doći do ovoga, ili je sve to samo prazna priča?

Tvoja reakcija?