Prvi 60 pregleda 10. Oktobar 2022.

Justin Bieber otkazuje ostatak turneje zbog zdravlja

Steven Bergman

Džastin Biber ostavio je fanove razočarane nakon što je objavio srceparajuću najavu da će otkazati ostatak svoje svetske turneje pod nazivom "Justice"

Predviđen da nastupa na Dablinskoj 3Areni 28. februara i 2. marta sledeće godine, Džastin je sada odlučio da napravi korak unazad i fokusira se na svoje zdravlje. Iako su neki datumi otkazani, oni koji imaju karte za nastup u Dablinu dobili su email u kom piše da su ove svirke odložene - ali alternativni datum tek treba da bude određen, piše Her.

Već pre nekoliko meseci je bio primoran da otkaže neke sastanke u SAD i Kanadi zbog dijagnoze Remzi Hantovog sindroma, a to još uvek ima i utiče i sada. Džastin je takođe odložio datume turneje početkom godine nakon što je oboleo od Covid-19.

"Ranije ove godine, objavio sam u javnosti svoju bitku sa Remzi-Hantovim sindromom, gde mi je lice bilo delimično paralizovano. Kao rezultat ove bolesti, nisam mogao da završim deo Severne Amerike na turneji pravde", rekao je Justin.

@justinbieber

IMPORTANT PLEASE WATCH. I love you guys and keep me in your prayers

♬ original sound - Justin Bieber

"Prošlog vikenda sam nastupao na Rocku u Riju i dao sam sve što imam ljudima u Brazilu. Nakon silaska sa bine, iscrpljenost me je obuzela i shvatio sam da sada moram da stavim svoje zdravlje na prvo mesto", ispričao je Džastin.

Nastavio je: "Bio sam tako ponosan što sam ovu emisiju i našu poruku pravde preneo svetu. Hvala vam na vašim molitvama i podršci tokom svega ovoga! Sve vas strastveno volim!"

Ovo nije prvi put da je otkazao turneju, jer je kanadski srcelomac bio primoran da prekine turneju po stadionu Purpose ranije 2017. zbog iscrpljenosti.

Džastin nije imao sreće kada je reč o zdravstvenim problemima u poslednjih nekoliko godina, pošto mu je 2020. dijagnostikovana Lajmska bolest i hronični mono, kao i da je patio od anksioznosti i depresije.

Tvoja reakcija?