Prvi 75 pregleda 07. Septembar 2023.

Kajli Džener i Timoti Šalamet se zvanično zabavljaju!

printscreen/canva

Timote Šalame i Kajli Džener prvi put su se pojavili u javnosti kao par. Najnoviji holivudski par primećen je zajedno na Bijonsinoj svetskoj turneji 'Renaissance'

Kajli i Timoti u poslednje vreme ne provode toliko vremena zajedno jer oboje imaju veoma zauzet raspored. Ali i dalje prilično redovno komuniciraju i ostali su prijatelji uprkos činjenici da se ne druže tako često. Imaju isti krug prijatelja i odlično se zabavljaju kada su zajedno, ali to nije tako ozbiljno. Kajli se zabavlja i iako je otvorena da vidi kuda stvari idu, nisu u posvećenoj vezi. Stvari su vrlo neobavezne", dodali su.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Uspeli su da zadrže svoju vezu podalje od reflektora otkako su se umešali u aprilu, ali su odlučili da debituju kao par na Bijonsinom koncertu. Novi par je prisustvovao svetskoj turneji pevačice na stadionu SoFi u Kaliforniji. 

Možda su bili u vezi mesecima, ali izvor je otkrio da je njihova veza "ležerna". Kajli je navodno upoznala glumca na reviji Žan Pola Gotjea na Pariskoj nedelji mode. Navodno su se slagali od trenutka kada su se upoznali i slučajno se viđali.

U avgustu, izvor je rekao za US Weekly da su još uvek u ležernoj vezi.  

Šta vi mislite, kakav su oni par?

Tvoja reakcija?