Prvi 73 pregleda 05. April 2023.

Kajli Džener i Trevis Skot su ponovo zajedno?

printscreen/canva

Ovaj slavni par ima dvoje dece zajedno, Stormi koja ima pet godina i dečaka Airea koji ima 14 meseci. Kajli i Trevis su se rastali krajem prošle godine, ali fanovi su uvereni da su ponovo zajedno zbog ovog suptilnog nagoveštaja

Tokom vikenda, Kajli je na svom Instagram nalogu Kylie Cosmetics objavila fotografiju iza zavesa njenog glamiranja. Trevis je ispod njega ostavio komentar: "A beauty."


Obožavaoci para su požurili da komentarišu ovo kada su primetili komentar repera. Mnogi su se nadali da to znači da su ponovo zajedno. Jedan je napisao: "Vi pripadate zajedno.. Prelep par, prelepe bebe.. Prelepa porodica!" Drugi je rekao: "Vrisak koji sam upravo ispustio." Drugi pratioci su bili manje nego oduševljeni mogućnošću da ovo dvoje ponovo pokrenu svoju romansu. Jedna osoba je napisala: "Momci nastavljaju da manipulišu njom." Drugi je rekao: "Vau... oboje izgledate slatko zajedno."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Kajli i Trevis su se razišli samo nekoliko meseci nakon što je Trevis morao da demantuje tvrdnje da je varao sa navodnim "bivšim plamenom". Bio je primoran da objavi izjavu nakon što je manekenka Rojan Kar objavila njegovu fotografiju na setu na svojom Instagram storiju. Rojan je prvi put dovedena u vezu sa Trevisom 2013. godine, ali reper je negirao da su se ikada zabavljali. Objavio je priču na Instagramu rekavši: „Mnogo čudnih stvari se dešava. Nepozvana osoba je pustila fotografije o onome što je trebalo da bude zatvoreno snimanje dok sam ja režirao video. Ovo govorim poslednji put. Ne poznajem ovu osobu. Nikada nisam bio sa ovom osobom. Zato vas molim da prestanete sa neprekidnim sajber igrama i izmišljenim pričama."

Šta vi mislite, da li su se pomirili ili internet preteruje?

Tvoja reakcija?