Prvi 157 pregleda 13. Januar 2023.

Kako bi bilo da postoje letovi avionom samo za odrasle?

printscreen/canva

Da li ste ikada u avionu sedeli pored bebe ili malog deteta koje ne može da se smiri? Čak ni slušalice za poništavanje buke ponekad ne mogu da blokiraju njihov plač dok se probija kroz uši putnika. Sa ovakvim problemima, jedna žena je postavila važno pitanje koje bi moglo da reši probleme onima koji žele da putuju u miru i da ublaži stres roditeljima koji imaju problema da smire svoju decu

Ova devojka koja je na TikTok-u pod nazivom @mooorganic je poznata po putovanjima na društvenoj mreži i često objavljuje video snimke koji dokumentuju njene avanture leta. Ona je nedavno objavila video na kom se vidi kako sedi u avionu, a u pozadini se čuje dečji plač koji cepa uši. Dok se smeje u sebi dok stavlja ruku na usta, ona poziva gledaoce da razmotre značajno pitanje.

@mooorganic The flight was 3 hours and I listened to this the entire time #travel ♬ original sound - Mo

Zašto ne postoji stvar kao što su letovi samo za odrasle?? Platila bih TOLIKO novca“, napisala je žena opisu svog videa. Ona je dodala da je njen let trajao naporna tri sata i da je dete sve vreme vrištalo.

via GIPHY

Kao da njeno putovanje ne može biti gore, ona je tvrdila da je u stvari imala slušalice za poništavanje buke, ali one nisu bile dovoljne da ublaže plač deteta jer je sve vreme nastavila da vrišti dok ga je majka ignorisala i spavala. Neki korisnici na TikTok-u su se složili sa njenom idejom da imaju letove samo za odrasle.

Kao mama, i ja želim let samo za odrasle“, rekao je jedan korisnik.

Ja sam majka i slažem se! Platila bih više za let samo za odrasle. Zašto su svi toliko stisnuti?? Ona ne predlaže da ih bacite van broda“, istakao je drugi korisnik. „Nema ništa loše u tome da poželiš let bez vrištanja dece za koji TI PLAĆAŠ“, prokomentarisao je drugi korisnik.

Koje je vaše mišljenje, da li se slažete sa ovom idejom?

Tvoja reakcija?