Prvi 98 pregleda 21. Novembar 2022.

Kendal Džener očekuje ždrebe preko surogata?

printscreen/intagram/canva

Kendal Džener je prošle godine tražila "konjsku spermu" za svoj rođendan. Ne varaju vas oči, dobro ste pročitali...Ali šta se tu zapravo desilo?

Kendal Džener je otkrila da sada očekuje bebu konja preko surogata u najnovijoj epizodi Kardašijanovih.

Obožavaoci Kardašijanovih već znaju da se Kendal Džener često suočava sa pritiskom svoje mame Kris Džener da ima decu poput njenih sestara Kim, Kortni, Kloi i Kajli. U jednom intervjuu, Kendal je rekla: „Samo će mi nasumično poslati poruku i reći: „Mislim da je vreme!“ A ja se samo pitam: 'Zar ovo ne zavisi od mene?' Kao..."

Iako Kendal možda još nije trudna ili ima dete, rekla je da očekuje svog prvog konja!

Ovonedeljna epizoda Kardašijanovih fokusira se na Met Gala i dok se Kendal sprema za događaj, ona iznenada viče: "O moj Bože, dobiću bebu!" Ona zatim objašnjava da je beba u pitanju zapravo beba konj. Tek kad mislite da ste sve čuli - konfuzija tek kreće, jer neće njena kobila imati bebu. Kendal je sredila da to bude preko surogata, piše PopBuzz.

Obraćajući se svom glam timu, Kendal kaže: "Upravo sam dobila vesti koje su mi potrebne. Upravo su mi poslali poruku da imamo embrion!" Zatim otkriva da je njena frizerka Džen Atkin prošle godine nabavila njenu "konjsku spermu" kao rođendanski poklon. Džen je zaista želela da Kendal kupi "nešto sjajno" za njen rođendan, a Kendal je tražila "konjsku spermu" kako bi mogla da dobije ždrebe. 

Izgleda kao da će Kendal konačno postati majka...

Tvoja reakcija?