Prvi 156 pregleda 15. Jun 2023.

Khloe Kardashian promenila ime svog sina zbog Tristana

printscreen/canva

Khloe Kardashian je navodno promenila prezime svog sina Tatuma, koji je u početku bio Kardašijan, sve dok nije prešao na prezime njegovog oca Tristana

Zvezda rijaliti TV-a u početku je svom sinu dala porodično ime Kardašijan pre nego što se predomislila i promenila ga tako da odgovara njegovoj sestri True Thompson. Nakon što je ime svog dečaka držala u tajnosti, konačno je podelila da je on dobio ime Tejtum Robert Tompson, uzimajući srednje ime od svog pokojnog oca Roberta Kardašijana.

Kloi je trebalo malo vremena da se odluči za ime, ali je na kraju rešila da bude Tejtum Robertom, što je u skladu sa Tristanovim i Truovim imenima koja počinju na T“, rekao je izvor za Dejli mejl.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Khloe je želela ime koje je nekako neobično, ali ne previše tamo i takođe u skladu sa T temom.“ Insajder je takođe dodao da Tejtum nije bio Kloin prvi izbor za ime 11-mesečnog deteta, ali nisu sigurni koje je ime Kloi prvobitno odabrala za njega.

Khloe i Tristan su u julu 2022. objavili da bi trebalo da imaju drugo zajedničko dete preko surogata. Vest je stigla nakon što je njegova lična trenerka Marali Nikols zatrudnela sa njegovim detetom. Marli je kasnije rodila njihovog sina Tea, a kasnije je tvrdila da je Tristan bio "samac" kada je prvi put upoznala Tristana. 

Uvek prava drama kod Kardašijana, zar ne?

Tvoja reakcija?