Prvi 63 pregleda 27. Oktobar 2022.

Kim Kardašijan i Pete opet zajedno?

pixsell/canva

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson su navodno ponovo u kontaktu nakon što su raskinuli ranije ove godine

Fanovi misle da bi par mogao da obnovi svoju romansu nakon što su primetili poklon od Pita na Kiminom Instagramu. Mama četvoro dece je nedavno proslavila 42. rođendan, a za svoj poseban dan je dobila brdo cveća, ali jedan aranžman je privukao pažnju obožavalaca.

Kim je podelila snimak cvetova na svom Instagram storiju, ali Jasmin sveća pored njih je ono što je izazvalo oduševljenje kod njenih pratilaca.

 | Author: printscreen/instagram printscreen/instagram

Primetili smo da je u naknadnim objavama na svojim Instagram pričama ona (možda strateški?) stavila proizvod ispred sveće, tako da se vidi samo „JAS“ deo etikete.

U međuvremenu, otkako je prošle sezone napustio postavu SNL-a, Dejvidson je imao previše obaveza, što se tiče karijere, snimajući uzastopne projekte. Osim toga, s obzirom na njegovu reputaciju, ne mislimo da će mu biti teško da pređe na sledeću vezu kad god bude spreman.

Mnogi veruju da je aranžman bio od Dejvidsona i da je sveća bila referenca na njihov Aladin skeč na SNL-u.

Vest o njihovoj ponovnoj romansi stiže nakon što se par navodno sreo u Njujorku.

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Izvor je rekao za Her:

„Pit je posetio Kim u njenoj sobi i sledećeg dana je Kim viđena kako se prerušena iskrada na zadnji ulaz hotela. „Uskočila je u auto koji je čekao da poseti Pita na Stejten Ajlendu.

Par još nije dao nikakav komentar na glasine o novoj vezi.

Tvoja reakcija?