Prvi 90 pregleda 29. Jul 2023.

Kim Kardašijan - 'Imala sam susret sa duhom'

printscreen/canva

Ne veruju svi u duhove, ali zapravo ima dosta poznatih ličnosti koje su pričale priče o svojim čudnim interakcijama sa paranormalnim. Njihove priče se kreću od jezivih do zadivljujućih – a nakon što ih sve pročitate, čak i ako ste skeptik koji je hladan, možda ćete se jednostavno zapitati da li u njima postoji zrno istine.

Od Kim Kardašijan koja je uhvatila duha u jednom od svojih selfija u ogledalu i Cherinog prijateljskog susreta sa duhom njenog bivšeg muža do zaista zastrašujuće četke Majli Sajrus sa sablasnim strancem, priče o duhovima slavnih se kreću od smešnih do jezivih.

Oktavija Spenser je rekla da u njenoj kući živi duh zaštitnik, dok je Demi Lovato rekla da je jednom pevala duhu sa kojim je saosećala. U međuvremenu, Helena Bonam Karter je otkrila da je jednom konsultovala duha kako bi se pripremila za jednu od svojih uloga, a zvezda "Isterivača duhova" Melisa Makarti rekla je da je kao dete imala duhove za prijatelje.

To je samo mali prozor u riznicu priča o duhovima slavnih koje lebde napolju.
Kim Kardašijan je pravila njene standardne selfije u ogledalu jednog dana kada je primetila jezivu senku iza sebe na fotografiji koja je nastala.

 | Author: printscreen/intagram/canva printscreen/intagram/canva

Taaaaaaaa, napravila sam ovu sliku prošle nedelje kada sam bila sama, a sada gledam telefon i izbezumljena sam primetivši ženu u prozoru“, napisala je Kardašijan na Instagramu od 9. jula gde se čini da se iza nje nalazi senka žene. u prozoru.

Da li je ovo pravi duh, ili možda fotošop?

Tvoja reakcija?