Prvi 54 pregleda 16. April 2023.

Kim Kardašijan pridružila se ekipi 'Američke horor priče'

printscreen/canva

Ova poznati 42-godišnjakinja šokirala je fanove kada je na svojim društvenim mrežama objavila jeziv video na kojem je pisalo „Ema Roberts i Kim Kardašijan su delikatne“ i u pozadini je svirala uspavanka

Kim nije ništa otkrila i u natpisu i jednostavno je priložila dva emodžija uz post, par očiju i kapljicu krvi. Emma je u svom postu napisala: "Ovog leta...Kim i ja smo DELIKATNE."

Obožavaoci rijaliti zvezde i serije AHS bili su šokirani kada su čuli vest. Jedan je rekao: "Tako sam ponosan na tebe!!!! Još jedan neverovatan poduhvat." Drugi je rekao: „Ovo je preokret iz 2023. za koji nisam očekivao da dolazi!!!!!!

Sve što poznata rijaliti zvezda radi privlači veliku pažnju i ovo nije ništa drugačije. Uz sve pozitivne ohrabrujuće poruke, ima i dosta gadnih. Neki ljubitelji serije 'American Horror Story' nisu bili impresionirani Kiminom najavom i bili su zbunjeni njenim učešćem u emisiji. Jedan je napisao: „Nova sezona AHS-a je o ozemskoj epidemiji... tako da ima smisla".

Druga osoba je rekla: "Uh, pretpostavljam da preskačem ovu sezonu." Jedna žena je prokomentarisala: „Da! Tako uzbuđena! Moje 2 omiljene osobe za gledanje!“ Ljudi predviđaju da će u ovoj novoj sezoni Emma Roberts i Kim Kardashian igrati lutke, što će biti veoma jezivo.

Nova sezona (12.) Američke horor priče biće na našim ekranima tokom leta, a snimanje se očekuje u maju. 

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?