Prvi 353 pregleda 21. Oktobar 2022.

Horoskop: Koji znak je najviše, a koji najmanje 'naporan'?

canva

Ako ste se ikada zapitali koji horoskopski znak je 'najnaporniji', na pravom ste mestu jer u nastavku sledi odgovor na ovu večnu dilemu

Svako od nas ima neke 'bubice' i sitne mane koje pomalo izluđuju druge i znamo da je to deo onoga što nas čini potpunom osobom. A kada je reč o tim manama, svi mi takođe imamo određeni prag tolerancije kada te mane uočimo kod drugih. Nekome smeta kada drugi ne poštuju dogovore, nekome kada druga strana non stop kasni, a neke, ipak, najviše iritiraju sebičnost i laži. 

Kako piše YourTango, na sklonost tim manama prilično može uticati i naš horoskopski znak pa Vam donosimo popis najiritantnijih horoskopskih znakova - od najmanje do najviše 'napornog', tvrde astrolozi.

Jarac

Jarčev isključiv fokus na praktičnost i efikasnost mnogima može da se učiniti pomalo okrutnom, ali verujte nam, Jarcu nikada nije namera da povrediti nekoga niti u tome uživa.

via GIPHY

Lav

Lav nikada ne može da se zasiti toga da bude u centru pažnje, ali to nije zbog sebičnosti nego mu je zaista potrebno puno pažnje da bi bio srećan. Lav ima veliko srce sa puno mesta za sve i kada je i on zadovoljan, učiniće sve da i drugi oko njega budu zadovoljni. 

Vaga

Vaga se ponekad može činiti malo čudnom jer često žudi za velikim i sjajnim stvarima, bez brige o nekim dubljim vrednostima. Ali, ipak je to ne čini lošom, jer se jako trudi da i svi oko nje uživaju jednako. 

via GIPHY

Rak

Ono što Raka čini pomalo iritantnim je to što je često previše vezan sa svoju porodicu i prijatelje. Ali, ono što ga izvlači iz te situacije je to što gotovo ništa ne može da ga spreči da se pobrine za sve one koje voli. 

Bik

Bik je vrlo sličan Raku po svojoj zaštitničkoj naravi prema dragim osobama i to je čak i ok. Ali, ono što Bika čini prilično iritantnim je to što sa njim nema rasprave. Kada Bik nešto naumi, tako će i biti, a popuštanje nije opcija. 

Vodolija

Vodolija duboko u sebi brine o jako puno stvari i želi da ceo svet bude bolje mesto za sve. Ali, ono što može da vam zasmeta kod Vodenjaka je to što će postati nemoguć ako u vama uoči jednu jedinu stvar koja njemu ne odgovara i vrlo brzo bi Vas mogao otpisati.

via GIPHY

Strelac

Strelac je prezabavan; zbija šale na sve strane, otvorenog je uma i brutalno je iskren. Ali, ako on i najmanje oseti da ne možete da se nosite sa njegovom naravi, brzo će Vas zaboraviti i neće se ni osvrnuti. 

Škorpion

Škorpion ima prilično lošu reputaciju - manipulativan je, tajanstven i dramatičan. Zbog toga mu se jako teško približiti i istinski ga upoznati. 

via GIPHY

Devica

Devica je opsesivna, osetljiva i izbirljiva, a kada nešto krene po zlu postaje cinična i pesimistična. Naravno, ako joj ponudite pomoć, istu će odbiti. Prilično iritantno, zar ne?

Ovan

Ovan nema nameru da šefuje i da bude buntovan, ali ako ga neko ipak upozori na to, prilično će se naljutiti i neće želeti da se izvini. On jednostavno zna šta želi i sve će učiniti da to i dobije. -

Blizanci

Blizanci Vam nikada neće reći šta zaista misle, jer zapravo - ni oni sami ne znaju. Svoju ličnost samo prilagođavaju situaciji u kojoj se nalaze i, naravno, žele da se svide apsolutno svima.

Ribe

Iako su Ribe zaista dobre i nežne naravi I tako žele da ugode apsolutno svima, zaslužile su da budu na prvom mestu najiritantnijih znakova horoskopa upravo zbog toga - kažu neki. Mnogima ide na živce kada neko non stop pokušava da im ugodi dok očigledno zanemaruje svoje želje i potrebe... Ribe, budite malo bolje prema sebi!

via GIPHY

 

Kom znaku ti pripadaš? Slažeš li se sa napisanim?

Tvoja reakcija?