Prvi 154 pregleda 20. April 2023.

Kojim znakovima će period od 19. do 21. aprila biti kritičan?

canva

Astrološkinja Tamara Globa upozorava da će krajem aprila biti prisutno pomračenje Sunca i retrogradni Merkur, što će uticati na situaciju sa novcem i budućnost u celini. Ona savetuje sve znakove horoskopa da budu pažljivi tokom tog perioda

Osim retrogradnog Merkura, Globa naglašava da će se desiti još nešto važno ovog meseca - pomračenje Sunca, koje pada 20. aprila. Ovo pomračenje će biti veoma značajno i izazvaće posledice u periodu oko događaja. Svi horoskopski znakovi će osetiti njegov uticaj, a najviše će biti primetan na polju novca.

 | Author: canva canva

Globa takođe upozorava da se ne fokusiraju samo na datum pomračenja, već i na dane pre i posle, jer će imati najveći uticaj na sve znakove. Posebno će biti značajna poslednja dekada, od 19. do 21. aprila, kao i poslednjih pet dana aprila. U ovom periodu treba biti veoma oprezan na putu, posebno taktičan kada je ljubavni život u pitanju, a mudar pri donošenju odluka vezano za finansije.

 

Astrološkinja naglašava da ovaj važan aspekt neće doneti samo loše, naprotiv – neki znakovi će imati sreće u ovom periodu. Na skoro svim poljima sreća će biti na strani Devica. Doći će im novac i ljubav, a na poslu će sve ispasti kako oni žele. Novi ljudi u njihovom životu će imati veliki uticaj na ovu pozitivnu situaciju. Rakovi će takođe imati sreće u ovom periodu. April je veoma povoljan mesec za novac, moći će ostvariti sve što su planirali i priželjkivali, a ljubavna situacija će takođe biti veoma povoljna. Partner im pruža bezuslovnu podršku, tako da će se Rakovi osećati voljeno. Međutim, Globa upozorava pripadnike ovog znaka da se čuvaju od zlonamernih osoba koje bi mogle da pokvare njihovu sreću.

 | Author: canva canva

Sada kada znate šta vas očekuje, prema savetima astrološkinje Tamare Globe, budite pažljivi i taktični pri donošenju odluka, posebno vezano za novac i ljubav. Ali ne brinite, kao što smo imali priliku da čujemo, ovaj period ne mora biti loš za sve horoskopske znakove!

Tvoja reakcija?