Prvi 135 pregleda 28. Jul 2023.

Kombinezon: Komad koji moraš da imaš ovog leta!

canva

Kao što je slučaj sa haljinama, kombinezon vam odjednom pruža ceo autfit. Ne morate da razmišljate o tome kakvu majicu da uparite uz pantalone ili košulju uz šorts... Jednostavno, kombinezon je toliko praktičan odevni predmet da prosto moraš da ga imaš ove sezone

Kombinezon je odlična alternativa haljinama i veoma je pratkičan jer smo u njemu slobodnije nego kada nosimo suknju. Iako možda to niste znali, prvi kombinezoni koji su žene nosile pojavili su se u vreme Drugog svetskog rata i to za dame koje su radile na municiji. Od tada je on postao pravi ženski odevni predmet, piše Wannabe Magazin.ana

 | Author: canva canva

U svet visoke mode, kombinezone je uvela Elsa Schiaparelli. Kombinezone nosimo u svim godišnjim dobima, ali posebno obožavamo letnje modele i to one lepršave. Komadi od prijatnih, prozračnih materijala, poput lana, viskoze i pamuka su nam uvek dobrodošli. Mi smo izdvojili kombinezone kojima se dame iznova i iznova vraćaju!

Casual kombinezon

Kombinezoni od teksasa su uvek u modi i kao i farmerice, nikada nisu out. Tamni isprani džins u kombinaciji sa modernim "radničkim" krojem će vam sigurno pružiti cool outfit.

Kombinezon za plažu

Ovde zaista imate veliki izbor! Gotovo u svakom izlogu možete da pronađete lepršave i šarene kombinezone koje možete nositi na plaži. Kratki kombinezoni koje možete nositi uz japanke, sandale ili patike sigurno treba da se nađu u vašem garderoberu ovih dana!

Barbie kombinezon

Ovog leta sve je u znaku filma "Barbie", pa i kombinezoni koje vam predlažemo. Pink boja je veoma ženstvena koja će vaš preplanuli ten dovesti do izražaja. U zavisnosti od kroja, možete ih nositi u svim prilikama!

Laneni kombinezon

Lan je toliko prijatno nositi i nije ni čudo što je omiljen za vrele letnje dane. Tokom leta birajte svetlije boje i to najbolje nijanse bele kako biste "odbili" sunce od sebe. Ovakvi modeli su jednako dobri i za poslovne i za večernje varijante na moru, recimo.

Mohito kombinezon

Ovo je odlična ideja za poslovnu odevnu kombinaciju. Kako u crnom svi izgledamo mršavije i elegantnije, ovakav komad zaista morate da imate! Pristaje odlično i uz ravnu, ali i uz obuću sa potpeticama.

 

Tvoja reakcija?