Prvi 195 pregleda 17. Februar 2023.

Konačno je izašao novi trejler za 'Malu sirenu'!

printscreen/youtube

Dizni je predstavio novi tizer za svoj rimejk „Male sirene“ sa Halle Bailey i ljudi su prilično uzbuđeni jer nam je izlazak filma sve bliži i bliži

Predstojeći mjuzikl, u režiji Roba Maršala, novi je rimejk originalnog animiranog filma iz 1989. godine. Nova adaptacija će ponovo prikazati kako se sirena Ariel zaljubljuje u ljudskog princa koji živi iznad vode, podstičući đavolsku zaveru od zlobne Ursule.
Hale Bejli glumi Arijel, pored Džona Hauer-Kinga kao princa Erika, Melise Makarti kao Ursule, Havijera Bardema kao kralja Tritona, Džejkoba Tremblaja kao Floundera i Dejvida Digsa kao Sebastijana. Trejler daje prvi pogled na Ursulu i princa Erika.

Dizni je prvi put najavio da će Hale preuzeti ulogu Arijel u julu 2019. godine. Prvi tizer za novi film izašao je u septembru 2022, što je podstaklo veliku ljubav kod ljudi prema njenom pevanju, čak i ako se pojavila na ekranu samo 15 sekundi.
Bilo je inspirativno i lepo čuti njihove reči ohrabrenja, govoreći mi: 'Ne razumete šta ovo čini za nas, za našu zajednicu, za sve male crne i smeđe devojčice koje će se videti u tebi“, rekla je ona za Variety u intervjuu, prepričavajući reakciju bake i dede na trejler.

Soundtrack je zajednički rad legende Brodveja Lin-Manuela Mirande i Alana Menkena, koji je napisao originalni animirani film „Mala sirena“. Miranda se udružila sa Menkenom za četiri originalne pesme, iako je uveravao slušaoce na podkastu "Variety's Awards Circuit Podcast" da ove nove kompozicije neće zameniti omiljene klasike poput „Kiss the Girl“ i „Under the Sea“.

 | Author: printscreen/youtube printscreen/youtube

Producenti filma su Miranda, Maršal, Rasel Alen, Džon Deluka, Mark Plat i Majkl Cimer, a Alison Erlikman radi kao izvršni producent. Jane Goldman i David Magee napisali su scenario. „Mala sirena“ bi trebalo da se pojavi u bioskopima 26. maja.

Šta kažete, jeste li uzbuđeni?

Tvoja reakcija?