Prvi 81 pregleda 21. Jun 2023.

Kourtney Kardashian je ponovo trudna!

printscreen/canva

Kortni Kardašijan Barker trudna je sa svojim četvrtim detetom. Rijaliti zvezda i osnivač Lemmea javno je objavila vest tokom koncerta Blink-182 supruga Travisa Barkera na stadionu BMO u Los Anđelesu 16. juna tako što je podigla rukom pisani znak na kome je pisalo „Travise trudna sam“

Kardašijan Barker je udvostručila deljenje uzbudljivih vesti tako što je na Instagramu objavila snimak sebe sa znakom. Njena sestra Kim Kardašijan - sa kojom se svađala u epizodama „Kardašijanovih“ koje se trenutno emituju - bila je među najpopularnijim komentarima, postavljajući emodžije za trudnicu i neka druga srećna lica. Barker i Kardašijan su se venčali 2022. godine. Ona deli troje dece - ćerku Penelopu i sinove Mejsona i Rajna - sa bivšim mužem Skotom Dizikom. Barker je već otac troje dece. Sa bivšom ženom Šanom Moakler deli pastorku Atjanu, ćerku Alabamu i sina Landona, kako prenosi Pop Sugar.

Kardašijan i Barker su prethodnih godina bili veoma otvoreni o svom putu sa IVF-om. Par je dokumentovao svoje pokušaje da zatrudne u rijalitiju „Kardašijani“, a prva je prošle jeseni na kraju objavila da je „za sada završila sa IVF terapijom“ zbog „uticaja po moje zdravlje i moje - čak i mentalno -  hormone, lekove“. Na kraju, kada je zatrudnela, Kardašijan Barker je rekla: „Iskreno se osećam, kao da će se to dogoditi ako je suđeno da bude."

Tvoja reakcija?