Prvi 207 pregleda 05. Mart 2023.

Kourtney je zaustavila glasine o svojoj trudnoći

printscreen/intagram/canva

Kourtnei Kardashian je ponovo morala da uzvrati nagađanjima o trudnoći nakon što su je preplavile nove glasine

Prošlog meseca, Kardašijanka je objavila oglas u kome je promovisala njen novi Lemme proizvod, pod nazivom Lemme Purr, a komentari su odmah preplavljeni spekulacijama o trudnoći. Nakon komentara obožavatelja koji je glasio: „Da li je trudna“, rijaliti zvezda je odlučila da uzvrati komentarima. Rekla je: „Poslednji efekti vantelesne oplodnje (samo priznajem ovaj komentar jer mislim da je važno znati kako vantelesna oplodnja utiče na ženska tela i o tome se ne govori mnogo). Takođe, da li još uvek pitamo žene da li su trudne?" Kourtney je prošle godine otkrila da je prekinula svoje putovanje vantelesnom oplodnjom nakon 10 meseci. 

Rijaliti zvezda se oglasila na svojim Instagram pričama gde je sa svojim pratiocima podelila selfi u ogledalu dok je pozirala na traci za trčanje. Dajući ažuriranje o tome gde se nalazi na svom putu vantelesne oplodnje sa suprugom Travisom Barkerom, rekla je fanovima da je konačno povratila energiju. Ova 43-godišnjakinja je napisala: „Konačno sam počela da vraćam energiju 10 meseci nakon što sam prestala sa vantelesnom oplodnjom." Kortni je zatim dodala nekoliko saveta za druge koji možda prolaze kroz isti proces, rekavši: „Za sve koji drugi prolaze kroz to, biće bolje". Ona je prvi put progovorila o podvrgavanju vantelesnoj oplodnji u "The Kardashians", gde je otvorila da želi da ima bebu sa Travisom.

Majka troje dece, želela je još jedan dodatak svojoj porodici koji može da podeli sa Trevisom, pokazujući snimak para na pregledu kod lekara gde je morala da da „uzorak” lekaru.

Tvoja reakcija?