Prvi 63 pregleda 29. Septembar 2023.

Kris Evans oženio Albu Baptistu kod kuće!

printscreen/canva

Chris Evans je zvanično oženjen čovek. Kris Evans i Alba Baptista su se navodno venčali na privatnom imanju u Kejp Kodu u Masačusetsu. Par je to uradio na intimnoj ceremoniji u svom domu, navodi Page Six

Kapetan Amerika oženio se sa portugalskom glumicom na prelepoj ceremoniji u subotu, 9. septembra. Glumcima su se pridružili njihovi najbliži, uključujući neke od Evansovih kolega Marvelovih zvezda.

Meštani su uoči ceremonije uočili Roberta Daunija, Džeremija Renera, Džona Krasinskog i Emili Blant u oblasti. Kris Hemsvort i njegova supruga Elza Pataki takođe su prisustvovali događaju.

Kris i Alba su takođe zamolili svoje najbliže da odustanu od telefona tokom proslave. Insajder je za publikaciju rekao da su telefoni gostiju 'oduzeti' pre nego što je par rekao 'Da'. Evans se zabavlja sa glumicom od 2021. godine. U novembru 2022., izvor je otkrio da su se zabavljali više od godinu dana.

Takođe su otkrili da je Kris bio najsrećniji u tom periodu. Izvor blizak Krisu rekao je za People da je njihova veza veoma ozbiljna. "Oni su zaljubljeni, a Kris nikada nije bio srećniji. Njegova porodica i prijatelji je obožavaju."

Evans je svoju vezu držao podalje od pažnje medija, ali povremeno daje fanovima uvid u to na Instagramu. Nadajmo se da će par takođe podeliti bar jednu fotografiju sa svog velikog dana.

Tvoja reakcija?