Prvi 49 pregleda 27. Septembar 2022.

Kuma na svadbi čudnim zvukovima nasmejala sve

canva

Kuma na jednom venčanju u Americi održala je prilično dirljiv govor prilikom kojeg je i sama zaplakala, ali takva atmosfera nije dugo trajala jer je slučajno ispustila jedan zvuk zbog kog se salom proširio gromoglasni smeh.

Posljednjih nekoliko dana, na TikToku je postao viralan video sa jednog venčanja na kom je mladina kuma nasmejala sve goste jer je, za vreme držanja govora i nakon nekoliko suza radosnica, slučajno - zagroktala.

@georgiamerryjones The video doesn’t do it justice 😂 #fyp #fypシ #pov #youareatmywedding #georgiamerryjones #michaelmerryjones #funny #weddingday #snort #maidofhonor #speach ♬ original sound - Georgia Merry-Jones

Nakon što je kuma ispustila ovaj smešan zvuk, nasmejala se sama sebi, a ni ostali gosti joj to nisu uzeli za zlo već su joj, kroz gromoglasan smeh, počeli i aplaudirati.

Ova urnebesna situacija je, naravno, oduševila i sve one koji su ovaj video pogledali na TikToku, a koliko je bila zabavna, pokazuju i komentari. 

 | Author: canva canva

"Ovo je prijateljica za ceo život", "Ceni svoju najbolju prijateljicu. Retki imaju tako dobre i iskrene prijatelje kao ti. Drži ju blizu sebe i nikada je ne puštaj", "Što duže gledam ovaj video, sve je smešniji", samo su neki od radosnih i smešnih komentara. 

Tvoja reakcija?