Prvi 455 pregleda 02. Jul 2023.

Kylie Jenner i Travis Scott su promenili ime svog sina

printscreen/canva

Kajli Džener i Trevis Skot zvanično su promenili ime svog sina više od godinu dana nakon njegovog rođenja. 'Bivši par' je legalno promenio ime svog drugog deteta iz Volf Jackues Vebster u Aire Vebster, prema sudskim dokumentima, prenosi E!News.

Zvezda „Kardašijana” i reper prvi put su podneli zahtev za zamenu imena u martu nakon što je otkrila da ime Wolf ne odgovara njihovom mališanu.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

„NAŠ SIN  SE VIŠE NE ZOVE WOlf“, objavila je Džener na svom Instagram Storiju u martu 2022. godine. „PROSTO SE ZAISTA NE OSEĆAMO DA JE TO ON. Izvor je tada za TMZ rekao da su roditelji zažalili zbog prvobitnog izbora imena i nakon što su imali „šansu da provedu vreme sa svojom bebom, veruju da je ime Aire Webster bolje pristajalo“. 

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Kajli (25) i Trevis (32) držali su ime Aire u tajnosti skoro godinu dana pre nego što su ga otkrili, kao i prve fotografije lica svog sina.

Obožavaoci su u početku bili zbunjeni kako da izgovore ime, ali Kylie je brzo razjasnila da se ono izgovara kao reč „vazduh“. Od tada je objavljivala više slatkih snimaka svog dečaka zajedno sa svojom ćerkom, petogodišnjom Stormi. Džener je nedavno podelila TikTok video na kome se ona i Aire drže za ruke dok zajedno šetaju kroz baštu. 

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva


Ona je takođe dala fanovima uvid u njena „blagoslovena“ jutra sa svoja dva deteta, „avanture“ sa njihovim privatnim avionima, kao i ekstravagantne praznične proslave sa njenom porodicom. Kajli i Trevis izlazili su naizmjenično od 2017. godine, ali su navodno ranije ove godine zauvek prekinuli vezu. Od tada je primećena kako provodi vreme sa Timotejem Šalametom, dok je Skot izazvao romanse sa SZA.

Tvoja reakcija?