Prvi 134 pregleda 23. Oktobar 2022.

Kylie Jenner polako prihvata svoje novo telo

printscreen/reddit/canva

Kako izgleda njeno telo posle drugog deteta i kako se ona nosi sa svim tim, otvorila se Kylie

Kajli Džener je govorila o prihvatanju svog tela posle porođaja u najnovijoj epizodi Kardašijanovih. Ona je u februaru 2022. rodila svoje drugo dete (dečaka) sa svojim partnerom Trevisom Skotom, skoro četiri godine nakon što su dočekali Stormi Vebster. 

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Nažalost, ime njihovog novog deteta i dalje nije objavljeno.

Za razliku od svoje prve trudnoće koju je izabrala da doživi privatno i daleko od očiju javnosti, Kajli je bila mnogo otvorenija o svom iskustvu sa drugom trudnoćom. Pored toga što je delila novosti o tome kako je nakon porođaja, Kajli je sada otkrila šta oseća prema svom telu posle porođaja, i ljudima se sviđa njen stav.

U petoj epizodi 2. sezone serije Kardašijan, Kajli govori o tome kako je druga trudnoća uticala na nju.

U razgovoru sa Kendal koji se dogodio nekoliko nedelja nakon što je Kajli rodila u februaru 2022., Kajli je objasnila da veruje da doživljava „bebi bluz“.

Srećom, Kajli je rekla da se sada oseća bolje psihički. Takođe je rekla da njen "bluz" potiče iz njenog mentalnog stanja, a ne iz njenih misli i osećanja o svom telu.

Nakon što je rekla Kendal da nije baš spremna da nosi mini haljinu u noćnom izlasku, Kajli je uverila svoju sestru da u potpunosti prihvata svoje telo posle bebe: „Osećam se zaista dobro u vezi svog tela. , vidim svoje telo i mislim da volim svoje telo. Moje opuštene s**e. Prihvatam svoje telo posle porođaja."

Kendal je na to odgovorila: "Tako treba!" 

Svaka joj čast, drago nam je da čujemo pozitivnu stranu svega!

Tvoja reakcija?