Prvi 145 pregleda 15. Mart 2023.

Lady Gaga bez šminke nastupila na dodeli Oscara

Od dodele Oscara mediji neprestano govore o tome da je Lady Gaga na scenu izašla bez šminke kako bi otpevala pesmu "Hold My Hand", što je zaista mnoge zapanjilo i oduševilo. Naime, Lady Gaga se na crvenom tepihu pojavila u haljini brenda Versace, sa "smokey" očima i crvenim karminom, da bi za nastup skinula svu šminku, promenila outfit i izašla na scenu potpuno prirodna

Gaga je odvojila vreme da publici objasni pravo značenje pesme koju je izvodila, a koja se našla u filmu "Top Gun: Maverick" rekavši da je ta pesma za nju veoma emotivna i da smo svi mi potrebni jedni drugima te da bez ljubavi ne možemo da koračamo kroz ovaj život. 

"Svima nam je ponekad potreban heroj. Heroji su svuda oko nas na skromnim mestima. Ali, možda otkrijete da se da se vaš heroj nalazi u vama, čak i ako se osećate potpuno slomljeno", rekla je Gaga kako prenosi PopSugar.

Kao što smo naveli, Lady Gaga se pojavila u providnoj Versace haljini koju je kasnije zamenila običnom crnom majicom, pocepanim farmerkama i starkama, aod prethodnog izgleda zadržala je samo francusku pletenicu. Na ovaj način, Gaga je fokus prenela na muziku, zanemarivši svoj izgled što je publika prihvatila sa oduševljenjem!

Kako se vama čini ovaj postupak?

Tvoja reakcija?