Prvi 25 pregleda 31. Maj 2023.

Lana Del Rey izvela prvi puni koncert u četiri godine

printscreen/canva

Lana Del Rej je tokom vikenda izvela svoj prvi scenski nastup uživo posle više od tri godine na MITA festivalu u Rio De Žaneiru. Pevačica pesme „Summertime Sadness“ je kanalisala svoju unutrašnju Merilin Monro i nosila je plavu periku dok je izvodila pesme sa svog poslednjeg albuma „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd."

Brazilski festival je prvi put da je pevačica – čije je pravo ime Elizabet Vulridž Grant – izvela ceo koncert od novembra 2019. godine.

U poslednjih nekoliko godina, Lana Del Rey se pojavljivala samo u kasnim emisijama i jednom je nastupila sa Bleachersima na High Water Festivalu u Južnoj Karolini ranije ove godine. Prošlog marta, pevačica nominovana za Gremi dobila je nagradu Visionary na Billboard Women in Music 2023 za svoju izuzetnu karijeru.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Uopšte nemam dugoročnu viziju, ali ako ste radoznali, veoma sam srećna“, rekla je Lana Del Rej tokom svog govora. „Kada sam objavila svoj prvi album pre 14 godina, voda nije bila tako topla. Zaista sam srećna za sve koji se osećaju kao da je divno vreme u kulturi da budu svoji i da se izraze. Nije se tako osećalo 2008. godine."

Lana je 2006. godine objavila svoj debi album „Sirens“. Međutim, njeno izdanje iz 2014. godine, „Born To Die“ je naglo podiglo u kultnu ikonu. Prošle godine, pevačica je pozvala fanove da ne slušaju muziku koja je procurila u javnost nakon što su neke od njenih dragocenih stvari ukradene u napadu u Kaliforniji, kako prenosi PageSix.

Rođena Njujorčanka rekla je fanovima u sada izbrisanom video snimku sa Instagram lajva da su joj lopovi uzeli ranac u kom se nalazio njen računar, više hard diskova i kamkorder.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Navodno je verena sa Evanom Vinikerom, menadžerom kompanije Range Media, koji brine o talentima, uključujući Disco Biscuits, MAX i Daya. Glasine o veridbi prvi put su se pojavile kada je ona primećena na Bilboard događaju kako nosi ogroman dijamantski prsten.

Tvoja reakcija?