Prvi 116 pregleda 26. Avgust 2023.

Latex usne: Novi trend koji će sve 'zaludeti'!

canva

U poslednjih par godina, mnogo je trendova koji su se smenjivali na makeup sceni, naročito kada su usne u pitanju. Od mat karmina, preko ombre usana do jarkih, metalik nijansi, ove godine dolazimo do lateks usana. Ovaj trend je već prikupio simpatije na TikToku i pretnduje da postane glavni za predstojeću jesen

Iako smo mislili da su sjajevi za usne davno pali u zaborav, oni ove godine vaskrsavaju i to baš u vidu lateks usana. Mat karmini već postaju nepoželjni pa ćemo u narednom periodu imati prilike da u drogerijama vidimo sve moguće proizvođače sjajeva za usne. Ipak, ovaj trend ne podrazumeva samo sjajne usne već ide korak dalje da usne izgledaju gotovo nestvarno. Poput pravog lateksa, na usnama ćemo primećivati "plastičan" efekat.

 | Author: canva canva

Ono što stručnjaci savetuju je da kod ovakvog odabira za makeup na usnama vodite računa sa ostatkom lica. Dakle, ostatak šminke održavajte minimalnim kako bi vaše usne bile u centru pažnje. 

@claudianeacsumakeup Latex lips 💋 ig: claudianeacsu #latexlips #glasslip #glossyredlips #glossylips #glossyeye #claudianmakeup #fyp #foryou #makeuptutorial ♬ Toxic - Britney Spears

Najpre pripremite usne balzamom za usne kako biste osigurali hidrataciju pre nego što olovkom definišete oblik usana. Zatim se nanesite za lepo pigmentovan sjaj. Nakon ovoga, jednostavno dodajte boju kako biste dali definiciju usnama.

Tvoja reakcija?