Prvi 171 pregleda 05. Jul 2023.

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid su ZAJEDNO?

printscreen/canva

Leonardo Di Kaprio i Điđi Hadid primećeni su kako se druže drugu noć zaredom u Hemptonsu na dve različite žurke. Špijun je za Page Six rekao: „Oni su zajedno."

Nakon što je Page Six izevstio da je par imao „vajb“ dok su se družili na zabavi u Hamptonsu u subotu uveče, takođe je primećeno da su u nedelju bili na drugoj zabavi zajedno. Izvor kaže da su uočili 48-godišnjaka i 28-godišnju manekenku iz serije „Veliki Getsbi” na zabavi osnivača Tao grupe Marka Pakera za četvrti jul.

Rečeno je da su bili sa grupom koja je uključivala The Ned's Richie Akiva, preduzetnik Bert Hedaia, Danni Abeckaser i Hadid drugar Leah McCarthi. Kasnije su DiCaprio i Gigi primećeni u restoranu Akive i Garija Kanfera u Kisakiju u Water Mill-u.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva
Špijun kaže da se par družio i skakao uz melodije di-džejeva JusSkea, Rachel Vinter i Zach Bia, rekavši da izgleda kao da se zabavljaju. „Zajedno su“, insistirao je svedok nakon što je video njihovu interakciju.

U subotu su viđeni kako razgovaraju na godišnjoj zabavi tehnološkog gurua Dejvida Rozenberga u Bridžhemptonu. Poznati  duo prvi put je izazvao glasine o zabavljanju tokom Nedelje mode u Njujorku u septembru 2022. godine. Bili su viđeni na večeri za Edvarda Eninfula iz britanskog Voguea u Milanu u februaru, večerali sa velikom grupom u Njujorku u maju, a oboje su primećeni kako odvojeno stižu iste noći u Chiltern Firehouse u Londonu u junu.

Na zabavi u Kisakiju bili su i Quavo, Lil Baby, James Harden, Odell Beckham Jr, David Rosenberg, Winnie Harlow, i Jonathan Cheban. Đurka je trajala do 3 sata ujutru, kaže izvor, a gosti su odlazili u veliku vilu Roberta B. Koena II u Sag Harboru kako bi nastavili žurku u Hudson Capital Properties.

Tvoja reakcija?