Prvi 99 pregleda 17. April 2023.

Leonardo DiCaprio i Maya Jama su u 'tajnoj vezi'?

printscreen/canva

Leonardo Di Kaprio i Maja Džama fotografisani su zajedno nekoliko puta u toku proteklih par nedelja, a glasine su se kovitlale oko njih dvoje, sugerišući da su bili na „nizu sastanaka“

Di Kaprio (48) i Maja (28) su se navodno upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zatim su se zajedno zabavljali u Londonu tokom Bafta vikenda i primećeni su zajedno u dve različite noći. Nedavno su snimljeni i zajedno kako napuštaju klub Le Piaf u Parizu, preneo je Sun. Čini se da je izvor ugasio glasine, sugerišući da se njih dvoje samo „zabavljaju“ nakon što su oboje napustili dugoročne veze.

Insajder je tvrdio: „Oboje su nedavno izašli iz dugotrajne veze, tako da niko od njih ne srlja ni u šta – zabavljaju se i gledaju kako to ide. Oni žive u različitim zemljama, a Maja je ranije imala vezu na daljinu i zna da je teško, pa stvari rade polako, iz dana u dan. Leo joj se svakako udvara, voli da provodi vreme sa njom“, dodali su.

Prošlog leta Dikaprio se razišao sa svojom petogodišnjom devojkom Kamilom Morone, a poslednjih meseci primećen je sa 27-godišnjom Gigi Hadid, kao i sa drugim mlađim ženama.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Takođe se navodi da se viđao sa 19-godišnjom manekenkom Eden Polani, što je dovelo do kritika od strane Ketrin Rajan i Ulrike Džonson, koje su njegov način života za zabavljanje označile kao „jezivim“.

Šta vi mislite, hoće li se Leonardo skrasiti?

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?