Prvi 82 pregleda 28. Mart 2023.

Lijam Pejn: 'Luis mi je bukvalno spasao život'

printscreen/canva

Liam se ponovo sastao sa svojim bivšim kolegom iz benda Luisom Tomlinsonom na premijeri dokumentarnog filma 'All of Your Voices' i govorio je o svojim bivšim kolegama iz One Direction-a, rekavši da su mu oni pomogli da prebrodi „mračna vremena“

Nakon formiranja 2010. godine, dečačka grupa, koju čine Hari Stajls, Luis Tomlinson, Najal Horan, Zejn Malik i Lijam, slavno se razišla 2016. Od raspada, stvari nisu bile jednostavne za pet članova jer su izveštaji o razdorima i posledice iz dana 1D dovele su do podele u bazi fanova.

Godine 2022, Liam je napravio talas glasina nakon što je dao negativne komentare tokom viralnog intervjua sa Loganom Polom. Od „uvredljivih“ komentara o Zejnu do hvalisanja fizičkom tučom koju je imao sa jednim od svojih bivših kolega iz benda, fanovi su bili razočarani kako se Liam ponašao, a on se na kraju izvinio za ono što je rekao. (Louis ga je takođe branio nakon toga.)

Sada, Liam se zahvalio svojim kolegama 1D članovima što su mu pomogli da prođe težak period u njegovom životu, otkrivajući da „ne bi bio ovde bez momaka“. Pokazujući podršku Luisu na premijeri njegovog dokumentarnog filma 'All of Your Voices', koji bi trebalo da bude objavljen 22. marta, Liam je s ljubavlju govorio o svojim bivšim kolegama iz benda.

Biću iskren sa tobom, Luise... svi momci su bili tu za mene. Propatio sam kroz mračno doba u životu u ovom trenutku i iskreno ne bih bio ovde bez momaka, " objasnio je.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Pevač se takođe oglasio na Instagramu kako bi podelio svoju ljubav prema Luisu. Objavljujući fotografiju njih dvojice sa premijere, Liam je napisao iskrenu počast svom "prijatelju i bratu". Natpis je glasio: "Videti svet tvojim očima sinoć je bilo najlepše doživeti. Vrat me boli od toga koliko se sada ugledam na tebe, već si mi bio prijatelj i brat, ali sam morao da pogledam kroz taj prozor u vaš svet i um i samo izražavam to poštovanje koje gajim prema vama."

Sa čime ste se izborili i kako ste sve to držali u sebi!! Žao mi je što sam tako poludeo i nisam učinio bolje za vas, stidim se u tim trenucima što nisam tako dobar prijatelj kao što si mi bio, barem sada imam vremena i opet sam ja, pa ću pokušati da se iskupim", nastavio je Liam.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Zatim je dodao: „Emotivno sam iscrpljen gledajući film i odradio sam samo sat i po, ti si to živeo i tako sam ponosan na to kako si to uradio ne samo uz neverovatnu muziku, već i sa strašću i voljom da ustaneš sa platna svaki put kada te život pobedi i uzvrati."

Liam je nastavio da se zahvali Louisu na njegovom stalnom prisustvu i podršci u njegovom životu, dodajući: „Osećam se tako srećnim i znam da to znaš, ali bio si deo male grupe ljudi koja mi je bukvalno spasila život, izvukao si me iz nečega toliko mračnog da to nikada nisam podelio, ali tvoj pristup je nešto čemu se divim i čemu težim da bih jednog dana mogao da uradim isto."

Tvoja reakcija?