Prvi 49 pregleda 13. Jun 2023.

Lil Vejn i gubitak pamćenja - ne seća se svojih tekstova?

printscreen/canva

Život Lil Vejna je zamagljen zbog njegovog lošeg pamćenja. Reper rođen u Nju Orleansu otkrio je u novom intervjuu za Rolling Stone Friday da se ne seća koje su njegove pesme bile deo kog od njegovih poznatih albuma

Ne znam 'Tha Carter III', 'Tha Carter II', 'Tha Carter One' iz 'Tha Carter IV'", priznao je. „To je samo iskrena istina mog Boga. Mogao bi da lažeš, možeš da me pitaš o toj i toj pesmi, ne bih ni znao o čemu pričamo." Vejn je dodao da njegovi projekti za njega „uopšte nemaju značaja“ jer ih se ne seća.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Reper je rekao da je njegov gubitak pamćenja toliko loš da se čak i ne seća kada su mu izašli albumi, navodeći „Tha Carter III“ kao primer. „Toliko ne znam“, rekao je Vejn pre nego što je dao moguće objašnjenje zašto se njegov um ne seća važnih činjenica. „Radim svaki dan, brate - svaki dan“, rekao je. "Takođe, uvek na to gledam kao na deo kletve poklona i kletve."

Vejn je rekao da je kompromis lošeg pamćenja to što je blagoslovljen „neverovatnim umom“ koji je u stanju da stvori tako uspešne hitove. „Verujem da me je Bog blagoslovio ovim neverovatnim umom, ali mi ne bi dao neverovatno sećanje da se sećam svega ovoga“, rekao je za Rolling Stone.

Vejn navodno ima istoriju zdravstvenih problema, uključujući dugogodišnju borbu sa epilepsijom. Uprkos svojim borbama, on je za Roling stoun u petak rekao da ne planira da uspori. „Motivacija nije da im pokažem da sam još uvek taj tip, što jesam“, objasnio je. „Motivacija je da im pokažem zašto sam još uvek taj tip. To je motivacija, jer želim da reperi nove generacije, nadam se, dobiju nešto od toga i da i dalje budu ko god da jesu.

Tvoja reakcija?