Prvi 178 pregleda 22. Februar 2023.

Lista najboljih korejskih drama koje izlaze ove godine

printscreen/canva

Kako K-drame dobijaju globalnu publiku, obožavaoci širom sveta traže više sadržaja, od novih serija do novih sezona. Nije iznenađujuće da većinu najiščekivanijih K-drama ove godine pravi Netfliks, prema studiji koju je uradio CasinoAlpha

Evo šta nas sve očekuje ove godine:

1. Squid Game: Sezona 2

Kreator igre Squid Game, Hvang Dong Hjuk rekao je: „Obećavam vam ovo, Gi-hun će se vratiti i učiniće nešto za svet." Takođe je spomenuo da bi se 'čovek u odelu' mogao vratiti i da ćemo upoznati novog lika: dečka divovske lutke robota.

via GIPHY

2. All of Us Are Dead: Sezona 2

Pre nego što je Netflik čak i potvrdio drugu sezonu, režiser serije Lee Jae-kiu je rekao za Hipebae: „Bilo bi sjajno kada bismo mogli da uradimo drugu sezonu... Priča je napisana imajući na umu drugu sezonu, pa ako bi se to desilo, bilo bi još zanimljivih priča“. Takođe je nagovestio da bi druga sezona mogla biti više priča o preživljavanju zombija u odnosu na preživljavanje nezaraženih ljudi.

3. Sweet Home: Sezona 2

S obzirom na to da se pretpostavlja da je nekoliko likova umrlo na kraju prve sezone, 2. sezona će otkriti ko je zapravo preživeo i da li vojska zaista može da spase preostale preživele.

 | Author: printscreen/youtube printscreen/youtube

4. Hellbound: Sezona 2

Iako je Netfliks objavio kratak video za najavu za drugu sezonu, on zapravo prikazuje samo kraj prve sezone, koja se završila na prekretnici, tako da možemo sa sigurnošću reći da će sezona 2 verovatno nastaviti tamo gde je prva sezona stala.

5. Arthdal Chronicles: Sezona 2

Druga sezona će se vrteti oko borbe za moć između sada ujedinjenog Kraljevstva Arthdal i Ago Uniona, koji su na putu ka još jednom velikom ratu. Takođe smo videli kako je Tan-ia tajno bacila čini tokom Ta-gonovog krunisanja u prvoj sezoni, preplićući svoju sudbinu sa sudbinom njenih podanika. Imajući to u vidu, očekujemo da je vidimo kako ulazi u ulogu Velike duhovne majke ove sezone.

6. Dr. Romantic: Sezona 3

Druga sezona serije Dr. Romantic, smeštena tri godine nakon prve, donekle je promenjena: dvojica momaka, Seo Voo-jin (Ahn Hio-seop) i Cha Eun-jae (Lee Sung-kiung), zamenili su Kang Donga -joo i Ioon Seo-jong. Za sada znamo da su se oba momka iz 2. sezone vratila u 3. sezonu.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

7. Taxi driver: Sezona 2

Druga sezona nastavlja da prati tim  Rainbow Taxi. Pored toga, na osnovu nekih objavljenih fotografija i pogleda u trejleru, Kim Do-gi je zatvoren u samici.

Kojoj se najviše veselite?

Tvoja reakcija?