Prvi 27 pregleda 25. Maj 2023.

Lizzo otkazala nastup zbog pogoršanja zdravlja...

printscreen/canva

Lizzo se razbolela dok je bila na putu za svoju 'Specijalnu turneju' i dala je fanovima ažuriranje na Instagramu. Sada, fanovi su iskreno zabrinuti za njeno zdravlje, jer je otkazala nastupe

35-godišnja pevačica otkrila je da se ne oseća dobro, ali da danas stvari „postaju gore“. Zvezda kaže da se osećala "slabo" nakon što je imala bol u grlu i glavobolju. Puno se izvinila svojim fanovima jer je najavila da njen predstojeći nastup neće biti održan.

Na Instagramu u petak, Lizzo je podelila snimak sebe skrivene ispod ćebadi sa maskom za lice. „Hej Montreale, imala sam upalu grla sinoć i glavobolju, otišla sam u krevet i probudila sam se jutros i bilo mi je još gore, telo mi je slabo, naježila sam se i boli me glava“, rekla je, zvučajući očajno, prenosi Her.ie.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

"Normalno, ako je samo prehlada, istuširam se, jedem, popijem neke lekove i biće bolje. Ali ovo je sve gore", objasnila je ona.

Bila je vidno uznemirena dok je spekulisala o tome kakva bi bolest mogla biti: „Mislim da je grip i moram da donesem nesrećnu odluku da otkažem danas. Želim da pronađem datum za pomeranje, ali jednostavno ne mogu da nastupim večeras. Ovo je drugi put da moram da otkažem zbog zdravlja u celoj svojoj karijeri i nadoknadiću vam Montreale. Tako mi je žao."

Napisavši objavu, napisala je: "Monreale, tako mi je žao, ali fizički ne mogu da učestvujem u šou. Obećavam da ćemo poštovati vaše karte."

Njeni fanovi sa neverovatnom podrškom požurili su da komentarišu objavu nudeći podršku, a jedna osoba je napisala: "Lizzo odmori. Pravi će razumeti. Ko god da je razboleo moju kraljicu mora da me uhvati napolju."

Drugi je rekao: „Prvo se pobrini za sebe. Pobrini se za nas kasnije“, dok je treći napisao: „C’est la vie! Nadam se da ćeš se uskoro osećati bolje, draga dušo“.

Među hiljadama komentara, druga osoba je dodala: „Ti si nacionalno blago! Samo pazi na sebe. Molimo te."

Tvoja reakcija?