Prvi 45 pregleda 03. Septembar 2023.

Majli Sajrus izbacuje novu pesmu i TV specijal!

printscreen/canva

Majli Sajrus se zvanično ponovo osvrće na svoju prošlost kao deo svoje nove ere. 17. avgusta, zvezda je izjavila da objavljuje novu pesmu pod nazivom "Used to Be Young", zajedno sa muzičkim spotom

"25. avgust. 'Used to Be Young", napisala je ona na Instagramu, dodajući da će objavljivanje singla biti propraćeno detaljnim intervjuom i televizijskim specijalom.

Proslava mog novog singla „Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)“ se nastavlja“, napisala je ona. „24. avgust u 22:00 EDT na ABC-u. Ovaj put sa retrospektivnim intervjuom u kome delim priče o prvih 30 godina mog života u čast „U2BY“. Ova pesma je posvećena mojim vernim fanovima. Volim VAS što volite svaku verziju MENE. Uvek, Majli." Specijal, pod nazivom „Endless Summer Holiday: Continued (Backyard Sessions)“, biće dostupan za strimovanje na Hulu dan nakon premijere, prema saopštenju za javnost.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Majli je zadirkivala "Used to Be Young" nekoliko dana pre nego što je to ozvaničila. Ona je 15. avgusta tvitovala frazu „Znam da sam nekada bila luda. Znam da sam nekada bila zabavna. Kažete da sam nekada bila divlja. Kažem da sam bila mlada“ pored video snimka postera koji reklamira neke od njenih starih hitova, od "Wrecking Ball" do "Party in the USA".

U saopštenju za štampu, ona je takođe otkrila da će u septembru proslaviti desetu godišnjicu svog albuma „Bangerz” sa ograničenim izdanjem na vinilu koje uključuje bonus pesmu pod nazivom „23” sa Mike WiLL Made-It.

Majlino najnovije izdanje pre pesme "Used to Be Young" bila je februarska "Endless Summer Holiday", koja je uključivala zarazni hit singl "Flowers".

Tvoja reakcija?