Prvi 47 pregleda 09. Septembar 2023.

Maya Jama i Stormzy zaglavljeni na pisti...zajedno?

printscreen/canva

Maja Džama i Stormzi su se navodno zaglavili na pisti aerodroma u Grčkoj zbog kašnjenja kontrole vazdušnog saobraćaja nakon vesti da su obnovili svoju romansu

Par je nedavno uživao na odmoru u Grčkoj i potvrdio je da su se ponovo okupili četiri godine nakon raskida kada su ih slikali kako se drže za ruke. Romantični beg završio se u haosu nakon što je njihov privatni avion prizemljen zbog "tehničkih problema" britanske Nacionalne službe za vazdušni saobraćaj.

Izvor je otkrio za The Sun: „Stormzi i Maja su odleteli u Atinu helikopterom, a zatim ušli u njegov privatni avion – ali su na kraju satima ostali zaglavljeni na pisti zbog haosa u letu. Na kraju su poleteli, ali drugim avionom i vratili se kasno sinoć." Par, koji se razveo nakon optužbi za prevaru 2019. godine, primećen je kako se drži za ruke na odmoru u Grčkoj.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Na fotografijama koje je dobio MailOnline, par izgleda srećno kao i uvek dok šetaju ulicama ruku pod ruku. Par trenutno odmara na prelepom ostrvu Hidra u Grčkoj. Prema izveštajima, reper je odlučio da obnovi svoju vezu sa voditeljkom nakon što ga je mama ohrabrila da joj se obrati.

Izvor je za The Sun rekao da voditeljka Stormziju "znači ceo svet". „Stormzi je zaista otvoren u vezi sa željom da se jednog dana skrasi i ima decu i zna da je Maja 'ona'. Stormzi je zaista blizak sa svojom mamom Abigejl koja je oduvek bila Majin najveći obožavalac. Abigejl želi najbolje za svog sina i motivisala ga je da popravi odnos sa Majom.

Voditeljka rijalitija 'Love Island' nedavno je proslavila rođendan i ovo raskošno putovanje u Grčku je poklon repera. Romantično, zar ne?

Tvoja reakcija?