Prvi 296 pregleda 14. Februar 2023.

Megan Fox i MGK raskinuli - zapratila Eminema isti dan!

pixsell/canva

Dan nakon što su Megan Foks i Machine Gun Kelly prisustvovali Drejkovoj zabavi Super Boula u Arizoni, glumica izazvala je glasine o raskidu sa zagonetnom objavom na Instagramu

Rano u nedelju, Megan je objavila niz fotografija na svom Instagramu na kojoj je prikazana kako stoji ispred ogledala u kupatilu sa posterom iza sebe na kome piše „kada ne možeš da odeš“, i pozira sa misterioznim čovekom u sivoj dukserici. 

Poslednji slajd na njenom postu prikazuje pismo koje gori vatri. U opisu je napisala stihove iz Bijonsine pesme iz 2016. „Pray You Catch Me“, koja govori o neverstvu Džej-Zija. „Možete da osetite nepoštenje, sve je u vašem dahu“, napisala je ona.

Pored toga, Megan je takođe izbrisala većinu fotografija na kojima se pojavljuje Keli sa svoje mreže, uključujući nedavni post koji slavi reperovu nominaciju za Gremi za najbolji rok album. Glumica je takođe prestala da prati svog verenika. Od 12. februara pratila je samo tri osobe: Timoteja Šalameta, Harija Stajlsa i Eminema, sa kojim se Keli svađala u prošlosti.

Fanovi su brzo spekulisali da su se Megan i Keli razišli. Jedan komentator je napisao: „Verovatno je imao nešto sa Sofi“, naizgled u vezi sa muzičarkom Sofi Lojd, koja svira sa Kelijevim bendom. Zvezda "Do smrti" je odgovorila: "Možda sam i imao nešto sa Sofi."

via GIPHY

Megan i Keli su se prvi put sreli 2020. godine na snimanju filma „Midnight in the Switchgrass“ i počeli da se zabavljaju skoro odmah. U januaru 2022. par je objavio veridbu. „U julu 2020. sedeli smo ispod ovog drveta banjana. Tražili smo magiju“, napisala je Megan Foks nakon obrisane objave na Instagramu kojom se proslavlja njihova veridba. „Nekako godinu i po kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smejali se više nego što sam ikada mogla zamisliti, zamolio me je da se udam za njega"

Sada, izgleda da je sve to palo u vodi... Ili ipak mislite da su glasine neistinite?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?