Prvi 18 pregleda 06. Jun 2023.

Megan Fox i MGK viđeni kako se drže za ruke - pomirenje?!

printscreen/popsugar.com

Čini se da su Megan Fox i Machine Gun Kelly potvrdili svoje pomirenje, jer su viđeni kako su zajedno krenuli na sastanak u Londonu 30. maja. Par je viđen u javnosti sa stilom kao i uvek držeći se za ruke, naizgled potvrđujući da se njihova veza potpuno vratila nakon turbulencija

Par je bio u gradu kako bi prisustvovali predstavljanju MGK-ove kolekcije prstenja, dizajnirane sa Stivenom Vebsterom i pod nazivom "The 8th Deadly Sin — Gossip", u fabrici bombi u Londonu. Za tu priliku, Megan je obukla belu majicu sa širokim izrezom i crne pantalone sa dijamantom, dok je MGK, otišao bez košulje i u sivom velikom prsluku uz pantalone marke "A Better Mistake". Ako njegov izgled nije bio dovoljno hrabar, pojačao ga je jezivom grafikom na poleđini svog prsluka.

 | Author: printscreen/popsugar.com printscreen/popsugar.com

Izlazak u javnost dolazi nakon njihovog dolivanja ulja na vatru o glasinama o raskidu još u februaru kada je Megan Fox obrisala sve fotografije svog verenika sa svoje Instagram stranice. Ona se nakratko vratila na društvene mreže 19. februara sa porukom za fanove koji su bili znatiželjni o tome gde stoji njena veza sa rokerom.

"Nije bilo mešanja treće strane u ovaj odnos bilo koje vrste. To uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, DM-ove, AI botove itd...", napisala je ona, pozivajući se na glasine oko gitariskinje MGK-a Sofi Lojd. "Iako mi je mrsko da vas opljačkam puštanja nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi ChatGPT napisao mnogo tačnije, morate pustiti da ova priča umre i sve ove nevine ljude sada ostaviti na miru."

Od tada, čini se da par radi na nekim stvarima, prenosi PopSugar. Iako su se verili u januaru 2022. godine, njihovi planovi za venčanje su "ostali zaustavljeni", navodi People. Nedavno su prisustvovali predstavljanju izdanja Sports Illustrated Swimsuit Issue 18. maja kako bi proslavili Meganinu novu naslovnicu, primećeni su kako se drže za ruke u Njujorku na video snimku koji je dobio TMZ, a zajedno su letovali na Havajima u aprilu.

Tvoja reakcija?