Prvi 25 pregleda 11. Jun 2023.

Megan Thee Stallion pravi pauzu od muzike!

printscreen/canva

Lečenje je za Megan Thee Stalion na prvom mestu. U intervjuu za InStyle objavljenom 30. maja, Megan Thee Stallion je potvrdila da uzima pauzu od muzike kako bi negovala svoje mentalno i fizičko zdravlje

Obožavaoci mogu da očekuju novu muziku kada sam ja na boljem mestu“, rekla je ona agenciji. "Trenutno sam fokusirana na moje lečenje"

Ovo saopštenje dolazi pet meseci nakon što je reper Tory Lanez proglašen krivim po tri tačke optužnice nakon što je pucao Megan u stopalo 12. jula 2020. godine, kako prenosi PopSugar. Prošle godine je imala svoj prvi televizijski intervju od kada se pucnjava dogodila, govoreći Gejl King o trenucima dovodeći do incidenta. „Bila je to svađa jer sam ja bila spremna da idem, a svi ostali nisu bili spremni da odu“, rekla je Megan za CBS Mornings. "Sve što čujem je da ovaj čovek vrišti. I rekao je, 'Pleši, kučko'. I počeo je da puca“. Zadržavajući suze, kasnije je dodala: „Zaista sam bila uplašena jer nikada ranije niko nije pucao na mene."

Nakon što je ponovo proživela traumu pucnjave tokom suđenja 2022. godine, Megan je malo odahnula od svetla javnosti i na kraju se vratila na žurku za dodelu Oskara 2023. godine. Sada nastavlja da pronalazi pravu ravnotežu između svoje karijere i mentalnog zdravlja, postavljajući granice kada je to potrebno. „Muzička i zabavna industrija može da bude naporna, tako da je važno uzeti slobodno vreme i izbeći sagorevanje“, rekla je ona. "U životu se sve vrti oko ravnoteže."

Kao što je Megan objasnila za Elle u svojoj naslovnoj priči iz maja, morala je da se bori da bi bila shvaćena ozbiljno nakon pucnjave. „Ljudi su pretpostavili da, prema unapred stvorenim stigmama, 'ne odgovaram profilu žrtve' i da mi nije potrebna podrška ili zaštita,“ rekla je ona. Ovo je doprinelo periodu depresije tokom kog Megan više nije želela da pravi muziku. Sada kada je suđenje završeno i pravda zadovoljena, pravi oporavak može da počne. "Prihvatila sam ovo poglavlje svog života kao deo svog putovanja, ali neću dozvoliti da ono definiše moje putovanje", rekla je Megan za Elle. „Vukli su me kroz blato, ali sam tako srećna što sam konačno uspela da izađem iz toga sa novom perspektivom."

Tvoja reakcija?