Prvi 103 pregleda 30. Avgust 2023.

Mikrofon koji je bacila Cardi B prodaje se za 100k evra

printscreen/canva

Deo istorije hip-hopa je kupljen za skoro 100 hiljada evra. Prošlog meseca pojavili su se video snimci na kojima Cardi B gađa mikrofonom u publiku sa bine tokom nastupa u Las Vegasu

Ovaj trenutak je podstaknut u znak osvete prema ženi koja je bacila piće na pevačicu. Dok je policija potvrdila da je incident prijavljen kao oštećenje narednog dana, kasnije je objavljeno da su odustali od krivične istrage i da neće biti podignute optužnice nakon pregleda slučaja.

Sada je, međutim, zloglasni mikrofon ponovo u centru pažnje nakon što je prodat za skromnih 99.900 dolara (90.885 evra) na eBay-u nakon rata nadmetanja. Mikrofon je na aukciju stavio Skot Fišer, vlasnik kompanije The Wave Inc, kompanije za audio produkciju sa sedištem u Las Vegasu koja je isporučila zvučnu opremu Drai's Beachclubu na dan incidenta, prenosi Her.

Fišer je preuzeo mikrofon i stavio ga na aukciju na eBay-u, uz obećanje da će prihod podeliti između dve dobrotvorne organizacije - Friendship Circle Las Vegas, za tinejdžere i mlade odrasle osobe sa posebnim potrebama, i Wounded Warrior Project, za povređene veterane. U listi na eBay-u objasnio je kako su identifikovali da je ovo zaista mikrofon koji koristi pevačica pesme 'Up'.

Bilo je prilično lako identifikovati pošto je njen mikrofon bio označen kao 'glavni'. Ovo je mikrofon koji je viđen širom zemlje kako leti u gomilu nakon što je Kardi poprskana tečnošću", napisao je on.

Fišer je tada potvrdio da je mikrofon i dalje u radnom stanju nakon što je bačen u masu. Više od 120 ponuda je dato pre nego što je prodat za ukupnu cenu od 99.900 dolara.

Prihod će biti doniran Fisherovim odabranim dobrotvornim organizacijama.

Tvoja reakcija?