Prvi 1142 pregleda 22. Januar 2023.

Mislili smo da je ubila svog muža, a on uživa na Kostariki

printscreen/canva

Bivši muž Carole Baskin pronađen je živ i zdrav nakon što se decenijama vodio kao "nestao". Izgleda da su prvobitne tvrdnje da ga je ubila stvarno gomila gluposti...

Don Luis je skriven na Kostariki, kaže Kerol. Don Luis je postao izvor mnogih spekulacija u Netfliksovoj seriji "Kralj tigrova", sa čuvarom velikih mačaka Džozefom Maldonado-Pasažom, zvanim Džo Egzotik, koji je spekulisao da je Kerol mogla da ima veze sa nestankom njenog bivšeg, ali u jednom od najvećih plotova ikada, ona kaže da je njen bivši muž dobrog zdravlja i da trenutno živi u Centralnoj Americi.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

U ponovnom intervjuu iz novembra 2021., aktivista za prava životinja je tvrdila da je Ministarstvo za unutrašnju bezbednost SAD-a bilo u kontaktu sa Luisom i da je godinama znalo gde se on nalazi. „Jedna od zaista uzbudljivih stvari koje su proizašle iz Tiger King 2 je to što su proizveli pismo Državne bezbednosti i u njemu se kaže da je specijalni agent zadužen za FBI u Nacionalnoj bezbednosti došao do šerifovog detektiva Džordža [Horhea] Fernandeza, što znači da se to moralo desiti posle 2002. godine, jer Državna bezbednost nije ni postojala do 2002. godine", rekla je ona. Dodala je: „Rekli su da je moj muž Don Luis živ i zdrav u Kostariki."

via GIPHY

Na pitanje da li je iznenađena što je živ, Kerol je odgovorila: „Nisam mislila da je sposoban da se izdržava. Odneo je oko milion dolara u Kostariku, pristala sam da mu to dopustim kako bi mogao sebi da dokaže da može da zarađuje za život. Međutim, ona je dodala da se pozamašan iznos smanjio na 80.000 dolara (73.946 evra) jer su njegove „investicije bile tako loše“. TMZ je takođe objavio snimak ekrana nečega što je izgledalo kao dokument Ministarstva za unutrašnju bezbednost koji potvrđuje da je Luis „živ i zdrav“. „Po prijemu ove informacije, S/A  je kontaktirao detektiva iz Hilsboroa, Horhea Fernandesa i obavestila ga o Luisovom mestu boravka. „S/A je saznao da je Luis pozajmio novac raznim pojedincima u Kostariki i da bi mogao prilično dobro da živi od kamata zarađenih od ovih zajmova.

„Luis bi mogao da boravi na Kostariki zauvek. Ova istraga će biti zatvorena.”

Šta vi kažete na celu priču?

Tvoja reakcija?