Prvi 129 pregleda 14. Septembar 2023.

Modeli čizmama koje će svaka žena nositi ove jeseni!

canva

Iako nas vreme i dalje dobro služi i izgleda kao da će leto večno trajati, moramo da vas podsetimo da je jesen na pragu, a sa njom i kiše, blato i niže temperature. Kako nam predstoji nova sezona kada su hladniji dani u pitanju, u potrazi za idejama, naišli smo na model čizama koje ćemo viđati na svakom koraku

Dakle, ono što ćemo ove jeseni nositi pored cipela jesu dobre stare kaubojke! Iako su već nekoliko godina ponovo popularizovane, ove sezone će biti pravi hit. Godinama ih viđamo u kombinaciji sa raznim komadima garderobe, od farmerki i mini suknji do lepršavih dugih haljina.

 | Author: canva canva

Da ovaj trend neće posustati ni ove jeseni potvrđuje veliki broj western modela u novim kolekcijama high street brendova. Od minimalističkih crnih kožnih modela do upečatljivih zanimljivih ukrasa i tekstura, postoji mnogo stilova koje lako možemo zamisliti u svojim odevnim kombinacijama za prelazno vreme.

Poznate dame su već odavno nabavile omiljene parove kaubojki. Emili Ratajkovski i Kendal Džener su samo neke od njih koje su ovu obuću uvrstile u svoja cool modna izdanja, koja će učiniti svaku, pa i najobičniju kombinaciju, posebnom.

 | Author: canva canva

Kadasu ove čizme u pitanju, ne postoje stroga pravila, pa ih bez straha možete kombinovati sa komadima od kože, teksasa, ženstvenog cvetnog dezena. Ipak, ok su ih Kendal Džener i Emili Ratajkovski kombinovale sa suknjama, Ešli Benson, zvezda 'Pretty Little Liars', sasvim neočekivano je iskombinovala efektne visoke kaubojke sa teksas bermudama, dok ih britanska glumica Džodi Komer nosi sa ženstvenim haljinama, što zaista izgleda fantastično.

Udobne i sa neospornom cool vibe- om, ove čizme moraš poneti na svojim nogama!

 

Tvoja reakcija?