Prvi 80 pregleda 25. Jul 2023.

Modna inspiracija za letovanje ostavlja bez daha!

canva

Najgpri scenario koji može da vas zadesi enposredno pre putovanja, a nije gubitak pasoša, zasigurno je kupovina u poslednji čas. Kako biste izbegli ovu trku sa vremenom i nedostatak odgovarajućih veličina, odlučili smo da vam pomognemo i predložimo šta je to što je ove godine totalni šik na plažama Evrope

Kako biste na vreme bili spremni za letovanje, predlažemo da što pre odete u kupovinu nekih stvari koje ove godine ostavljaju bez daha: od kupaćih kostima u posebnim bojama, preko providnih haljina, do zanimljivih ogrtača za plažu. 

Garderoba za letnji odmor se više ne svodi samo na bikinije i jednodelne kupaće kostime. Sada su veoma bitni aksesoari, ali i odeća koju možete nositi i na plažu i na večeru, poput pareo suknji, kimona, haljina, lanenih pletenih kompleta – izbor je svake godine sve veći. Ključ je da izgledate glamurozno i na plaži, ali da vam bude udobno i da sve ima praktičnu funkciju, piše Wannabe Magazine

Braon kupaći

 | Author: canva canva

Kad je reč o kupaćim kostimima za leto 2023. godine, najzanimljiviji trend su smeđe, zemljane nijanse. Mnoge kolekcije za proleće/leto bile su baš u braon tonovima. Ova neočekivana boja za kupaće kostime lepo ističe preplanuli ten, a sigurni smo da ćete pronaći nijansu i dezen koji odgovaraju vašem ukusu.

Hippy pantalone

 | Author: canva canva

Poslednjih par sezona je obeleženo retro komadima, pa su na red došle i ove pantalone. Ležerni krojevi i šareni dezeni se savršeno uklapaju uz gornji deo kupaćeg kostima.

Naočare za sunce sa obojenim staklima

Veliki glamurozni ramovi i stakla u boji su stvarno must have ove sezone kada je odlazak na plažu u pitanju. Iako su se nosile davnih 70- tih godina, ponovo su u modi i upotpuniće svaki vaš morski stajling.

Ogrlice

Nanizane ogrlice su već godinama popularne kada je odlazak na plažu u pitanju, ali i za večernje izlaske. Odaberite one efektne i neka jedna od njih obavezno bude sa školjkicama! Takođe, hrpu ovih ogrlica ćete pronaći kod uličnih prodavaca u mestu u kome letujete.

Košulja i šorts u kompletu

Sigurno ste videli da svetski poznate dame nose ove kombinacije. Odaberite i vi makar jednu za sebe!

Heklane haljine

 | Author: canva canva

Još jedna retro stvarčica koja je godinama u trendu, pa ni 2023. ništa nije promenila jesu heklane haljine za plažu. Ovaj detalj u boho stilu je zaludeo žene širom sveta, a kako i ne bi kada je toliko interesantan!

 | Author: canva canva

Pored svega ovoga, ne zaboravite da odaberete adekvatne šešire ili kačkete kako biste se zaštitili od sunca. Ove godine su ponovo u modi bucket šeširići koji savršeno pristaju svakom stajlingu!

Tvoja reakcija?