Prvi 445 pregleda 16. Januar 2023.

Molotovljev koktel i cigle: Zapaljen lokal Bake Praseta!

instagram/canva

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u skorije vreme otvorio je niz lokala brze hrane širom Beograda. Međutim, sreća je ponekad kratkoročna, pa tako i ovde nije potpuno potrajala: jutros je buknula vest da je na jedan od njegovih fast foodova na Tošinom bunaru bačen Molotovljev koktel

Kako je Baka napisao na svom nalogu, noćas u 2: 29 je neko bacio ciglu i Molotovljev koktel na lokal i na taj način izazvao požar.

 | Author: instagram/canva instagram/canva Novinarske ekipe su se sjtaile na licu mesta, a ono što su tamo zatekle nije nimalo prijatan prizor. Lokal je do te mere uništen da će mu biti potrebno potpuno renoviranje. po procenama, neće moći da radi najmanje 5 dana.

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Noćas je Ilić na svom Intagramu objavio da čeka snimke sa nadzornih kamera i da policija već radi na rešavanju slučaja.

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Ponudio je i ozbiljnu sumu novca onome ko ga odvede do naručitelja, jer, kako je napisao, plaćeni počinilac ga ne interesuje. Rekao je da možemo da pretpostavimp ko stoji iza ovoga. Kao što već svi znamo, Baka je u medijskom ratu sa direktorom pink televizije, Željkom Mitrovićem. Da li se on nalazi na listi osumnjičenih u glavi Bogdana Ilića, ostaje nam da prepustimo vremenu kako bismo saznali.

Na svu sreću u požaru nema povređenih jer nikoga nije bilo u lokalu u to doba. Obećao je i da će na youtubu objaviti video čim bude dobio snimke od policije. 

Tvoja reakcija?