Prvi 117 pregleda 04. Jul 2023.

Na ovaj način, vaš karmin će trajati tokom celog dana!

canva

Svaka dama se suočava sa problemom da joj ruž "spada" sa usana, a nekada je neizvodljivo stalno popravljati stvari, posebno kada ste na nekom slavlju. Kako da usne izgledaju savršeno sve vreme, pitanje je koje muči i mnoge šminkere, a jedna od njih dala je praktičan savet kako da popravimo stvari u startu

Alisia Ristevski, šminkerka Zare Tindall, otkrila je za Her kako svojim klijentkinjama osigurava celodnevno tajanje ruža na usnama. Stvar je u tome da uvek odaberete ruž što prirodnije nijanse. Naime, teško ćemo doći do toga ruž sve vreme "ne mrda", ali ono što možemo da prikrijemo bez velikih ispada jeste da nanesemo ruž prirodne nijanse kako se razlika ne bi primećivala. 

 | Author: canva canva

Proizvodi umeju da izgledaju veoma neuredno i "prljavo" na usnama, pa je važno da makar na fotografijama izbegnemo ovaj problem.

 

via GIPHY

Alisia koja je šminkala Zaru za krunisanje kralja Čarsla otkrila je da je potrebno da uvek biramo ruževe, sjajeve i olovke koji nisu previše lepljivi i drečavi kako ne bismo bespotrebno brisali usne o čašu. Ono čime ćemo najbolje održati boju na usnama su svakako olovke kojih je mali milion na tržištu.

Tvoja reakcija?