Prvi 79 pregleda 17. Novembar 2022.

Najavljen je 'Princess Diaries 3' i fanovi su odlepili!

giphy

Prisetimo se, 2001. godine je u bioskopima izašao jedan od najvećih filmova modernog doba "Dnevnici princeze" sa Anne Hathaway i Julie Andrews u glavnim ulogama

Film je pratio Miju Termopolis, tinejdžersku naslednicu prestola Đenove, dok je pohađala „časove za princeze“ sa svojom bakom kraljicom Klarisom Renaldi, i kretala se kroz uspone i padove srednje škole.

Nakon toga 2004. godine, dobili smo nastavak filma, "Dnevnici princeze 2: Kraljevski angažman". 

U nastavku je prikazana 21-godišnja Mia koja uči kako da vlada svojom zemljom, tražeći ljubav (sa mladim Krisom Pajnom) i uživa u obilju ljubavi... Uprkos glasinama o trećem delu ove franšize koje kruže godinama, ostali smo pod znakom pitanja šta su ovi voljeni likovi radili otkako je Mia postala kraljica Đenove... sve do danas!

Prema BuzzFeedu, Dnevnici Princeze 3 su zvanično u pravljenju u Dizniju!!! Još ne znamo mnogo, ali prema THR-ovim izvorima, film će biti nastavak Mijine priče, a ne ponovno pokretanje serije.

Još ne znamo mnogo, ali prema našim izvorima, film će biti nastavak Mijine priče, a ne ponovno pokretanje serije. Dok Anne trenutno nema dogovor da se vrati, ona je više puta javno govorila da želi da se vrati za treći film, tek prošlog meseca!

Evo šta fanovi misle o celoj situaciji!

 

 

Šta vi mislite, jeste li uzbuđeni zbog nastavka ovog remek dela?

Tvoja reakcija?