Prvi 3093 pregleda 21. Jul 2023.

Najnepristojniji znakovi Zodijaka- Na koga vam liče?

canva

Pisali smo o najupornijim, najšarmantnijim, najlepšim, najvrednijim najintrigantnijim znakovima Zodijaka... Sada je došao red i na onu malo drugačiju kategoriju u koju niko od nas ne bi želeo da se. Ipak, činjenice su činjenice, a evo šta kaže astrologija na tu temu

Čeiri najgrublja znaka Zodijaka koja su se našla na spisku Your Tanga mnogi su očekivali da vide na ovom popisu, ali ipak, neki će za vas možda biti pravo iznenađenje!

Jarac

Jarac poseduje previše samopouzdanja i znajte da odatle "duva vetar" kada je nejgova grubost u pitanju. Oni ponekad nisu u stanju da gledaju racionalno zbog ogromnog ega pa zato sve posmatraju sa visine pa i kada ne pokušavaju da budu nepristojni, umeju da deluju veoma uslužno. 

via GIPHY

Jarac je contrel freak i obožava da kontroliše apsolutno sve pa će se zbog toga neretko pretvoriti u veoma nepristojnu osobu. Ako pokušate da mu stanete na put, upoznaćete ga u najgorem svetlu!

Lav

 | Author: canva canva

Iako je iskrenost u današnje vreme postala veoma retka osobina, neki ljudi je i dalje cene. Međutim, Lavovi imaju tendenciju da budu preterano i brutalno iskreni, a to često prevazilazi granice vaspitanja pa prelazi u najgoru nekulturu i bezobrazluk. S obzirom na njihovo ogromno samopouzdanj evođe, Lavovima je arogancija prirodna osobina i oni su često drski, a ponekad i bezobzirni.

Bik

Bik nije grub u bukvalnomsmislu, ali može da bude vrlo nezgodan. Ljudima je teško da im se suprotstave jer ne shvataju koliko zli mogu da budu sve dok ne dođu u situaciju u kojoj moraju da se suprotstave jednom Biku.

via GIPHY

Jedna od stvari koja Bikove čini posebno uvredljivim je to što oni takođe imaju tendenciju da nisu svesni koliko su zaista grubi. Kada ih prozovete zbog nepristojnog i nepoželjnog ponašanja, oni se okreću i okrivljuju vas što ste ih naterali da se ponašaju na ovaj način.

Blizanci

via GIPHY

Svi blizanci će "isukati kandže" ako samo pomislite da im se suprotstavite i ne složite se sa njima. Jedna stvar koja Blizance zaista čini jednim od najgrubljih horoskopskih znakova je to što mogu da budu potpuno ljubazni prema nekome pre nego što se u potpunosti okrenu protiv iste osobe i pokažu svoje prave boje.

A ko je vama pao na pamet dok ste čitali ovaj popis?

Tvoja reakcija?