Prvi 25 pregleda 23. Maj 2023.

Nakon Olivije, Harry Styles izgleda ima novu devojku

printscreen/canva

Hari Stajls se navodno zabavlja sa još jednim modelom Victoria Secret. Pevač 'As It Was' se ranije povezivao sa Emili Ratajkovski nakon razlaza sa rediteljkom Olivijom Vajld, ali izgleda da je on već prešao na nekog novog

Pop zvezda se navodno zbližava sa manekenkom Kendis Svanepol. Izvor je za The Sun rekao: „Hari je jedna od najvećih muzičkih superzvezda na svetu, tako da nije iznenađujuće što supermodeli žele da se zabavljaju sa njim."

Dodali su: „On ima istoriju sa Victoria's Secret modelima i povezan je sa šest drugih koji su učestvovali na njihovoj modnoj reviji."


Kendis je jedan od najuspešnijih anđela Victoria's Secreta i Hari bi bio srećan čovek ako bi uspeo da joj se udvara." Par se prvi put sreo kada je Stajls nastupio na modnoj reviji Victoria Secret 2017. godine. Nedavno su se ponovo povezali i Stajls se navodno zbližio sa manekenkom.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Hari je ranije izlazio sa manekenkama Kendal Džener, Sarom Sampajo, Džordžijom Fauler, Karom Delevin i Nadin Leopold. Bio je u vezi sa glumicom i rediteljkom 'Don't Worry Darling' Olivijom Vajld skoro dve godine. Međutim, vezu su prekinuli u novembru 2022. godine.

Da li je on konačno spreman za ozbiljnu vezu sa novim modelom, ili je to samo još jedna prolazna stvar?

Tvoja reakcija?