Prvi 119 pregleda 21. Decembar 2022.

Nećete verovati koliko para zarađuje Jenna Ortega

printscreen/canva

Džep Jenne Ortege se produbljuje brže od njenog Instagram naloga (koji je za 10 dana dobio 10 miliona pratilaca)... Ali koliko zapravo Wednesday 'vredi'?

S obzirom da je Wednesday jedna od najpopularnijih Netfliksovih emisija bukvalno ikada, Džena Ortega bi trebalo da vredi milione, i upravo to je i slučaj. Sa samo 20 godina, Džena ima nekoliko miliona dolara na svom računu što i nije baš šokantno jer dok smo se mi ostali borili da prođemo kroz srednju, ona je pravila lovu.

 | Author: pixsell/youtube/canva pixsell/youtube/canva

Dakle, koja je njena ukupna neto vrednost?

Prema neto vrednosti slavnih, to bi bilo 3 miliona dolara. Ali zbog toga što je Jenna relativno nova na listi, nema mnogo informacija o tome kako je zaradila taj novac odnosno koliko je zaradila po projektu. Ali kada pogledate njen CV, Džena je imala uloge u svemu, od Device Džejn i Gvozdenog čoveka 3, do Krika i druge sezone Ti. Krajnje je logično da je prilično dobro plaćena!

via GIPHY

Koliko je Jenna zaradila od snimanja Wednesday?

Nažalost, ove informacije nisu javno potvrđene, ali postoje informacije o tome koliko Netflik plaća svoje zvezde. Uzmimo za primer Stranger Things, pošto je to takođe serija koja je eksplodirala nakon prve sezone. Prema Deadlineu, glavna glumačka ekipa dece zaradila je oko 30.000 dolara po epizodi tokom 1. i 2. sezone Stranger Things. Naravno, u to vreme su bili uglavnom nepoznati, dok Džena ima mnogo zasluga iza sebe pa se čini sigurnim pretpostaviti da je njena "plata" definitivno veća od toga

via GIPHY

Još je značajnija Dženina potencijalna plata sada kada je Wednesday postala jedna od najprofitabilnijih i najpopularnijih emisija na Netfliksu. Glumačka ekipa Stranger Thingsa pregovarala je o platama uoči treće sezone, kada su počeli da zarađuju 250.000 dolara po epizodi (ili ~2 miliona dolara po sezoni). Kada uporedimo ove dve serije, jedno je sigurno - Dženu čeka sve više i više para od glume!

Tvoja reakcija?