Prvi 270 pregleda 12. Jul 2023.

Nikad nije kasno: Naomi Kembel mama u 53. godini!

pixsell/canva

Nikada nije kasno za roditeljstvo, to je savet svih onih koji godinama ne mogu da se ostvare u ulozi roditelja. Iako je majka po prvi put postala ne tako davne 2021. godine kada je imala punih 50 godina, Naomi Kembel je pre par dana podelila fotografiju svog sina koga je dobila u 53. godini života

Naomi Kembel, jedna od najlepših manekenki svih vremena, pre par dana se na Instagramu pohvalila prinovom u svojoj porodici, i to ni manje ni više nego sinom! 

Ona je na Instagramu podelila video u kome drži bebu , a njena starija ćerka je drži za ruku. 

U opisu fotigrafije napisala je sledeće:

"Dragi moj, znaj da si cenjen preko svake mere i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas obradovao svojim rođenjem. Ti si istinski dar od Boga, blagosloveni dečače! 

Nikada nije kasno da postaneš majka!"

Naomi Kembel je obradovala svoje fanove koji su u komentarima samo nizali čestitke. Da li će sa nama podeliti fitigrafiju i ime svog dečaka, ostaje nam da vidimo. Podsećamo, ime njene starije ćerke je još uvek pod velom tajne.

Ovom dirljivom porukom Naomi je mnogim ženama dala podstrek i vetar u leđa da se ne predaju i da se trude da svoje želje ostvare.  Iz priloženog se vidi da je manekenka žarko želela da se ostvari u ulozi majke što joj je i uspelo onda kada smo se najmanje nadali.

 

Tvoja reakcija?