Prvi 80 pregleda 09. Jul 2023.

Nikki Reed I Ian Somerhalder su dobili sina!

printscreen/canva

Niki Reed i Ian Somerhalder su sada roditelji dvoje dece, objavila je Niki na svom Instagram storiju 29. juna. „Pre nekoliko nedelja dočekali smo našeg sina u ono što se može opisati kao jedan od najlepših dana u mom životu“, napisala je glumica iz „Sleepy Hollow“

Rođen kod kuće u vodi i okružen toliko ljubavi, u trenu mi se srce udvostručilo."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Rid je napomenula da ona ima „veoma jake granice sa društvenim medijima, posebno kada su u pitanju deca i ono što odluči da iznese u svet“. Zbog toga, rekla je: „Htela sam da prvo podelim kako bih mogla unapred da vam kažem puno hvala što poštujete te granice, i što šaljete pozitivu, ljubaznost i LJUBAV". Ona je nastavila da se zahvali svojoj babici i doktoru što su „pomogli da nežno odvedu ovog slatkog dečaka u svet“.

 | Author: printscreen/intagram/canva printscreen/intagram/canva

Par je potvrdio vest o trudnoći još u januaru. U to vreme, Somerhalder je napisao na Instagramu: "Sve što sam ikada želeo od vremena kada sam bio dečak je da imam veliku porodicu. Hvala Nik što mi je dao taj poklon. DRUGI KRUG IDEMO!!!!! "

Rid i Somerhalder su počeli da se zabavljaju 2014. godine i venčali su se ubrzo, 2015. godine. Svoje prvo dete, Bodhi, dobili su 2017. godine. Čestitamo!

Tvoja reakcija?