Prvi 114 pregleda 31. Mart 2023.

North West već postala preduzentik, Kim trpi kritike

printscreen/canva

Kim Kardašijan dobija snažnu reakciju javnosti nakon svoje odluke da dozvoli svojoj ćerki Nort Vest da bude šefica biznisa sa samo devet godina. Rijaliti zvezda je izazvala dosta kontroverzi nakon ove velike odluke

Prema pisanju The Suna, Kim je podnela zahtev za više žigova na ime svoje ćerke. Nedavno je podnela zahtev za četiri nova 10. marta. Prvi zaštitni znak je za nemedicinske preparate za kožu, ovlaživače kože, losione za kožu, kreme i sredstva za čišćenje.

North-ina linija lepote takođe planira serume za kožu, ulja za lice, ulja za telo, gelove za kupanje i tuširanje, kupke, pudere za telo, kozmetiku, mirise i negu kose.

Kim takođe planira da Nort napravi sopstvenu kompaniju igračaka jer drugi zaštitni znak uključuje figure igračaka, pribor za lutke, lutke, igračke za crtanje, igračke za bebe, setove za akcione figure, plišane igračke i igračke za kupanje.

Oni takođe mogu uključivati obrazovne igračke za decu, muzičke igračke, hranu za igračke, igračke za kuvanje, teretane za bebe, lopte za igralište i sportske lopte.

Treći zaštitni znak obećava reklamne usluge, a četvrti uključuje „zabavu u vidu pružanja informacija putem globalne računarske mreže u oblastima zabave i pop kulture“.

@kimandnorth

Heaven 😇

♬ Until I Found You (Sped Up) - Heaven When I Held You Again How Could We Ever Just Be Friends - Hiko


Ljudi nisu srećni zbog ovoga.

Mnogi su rekli da Kim oduzima Nortovo detinjstvo, ali drugi su se složili da ona pomaže u finansijskoj podršci svojoj ćerki. Diskusija na Redditu obrušila se na Kim sa komentarima u kojima se kaže: „Jadna Nort. Sa 9 godina bi trebalo da ima slobodu da želi da odraste u umetnika, pevača, astronauta, vatrogasca, glumicu, bilo šta." Drugi je primetio: "Zamislite da ih samo puste da budu deca. Donesite im trampolinu ili tako nešto."

Šta vi kažete, da li je prerano za takav ozbiljan potez?

Tvoja reakcija?